И аз да питам нещо за образованието
-
- Обратна връзка:
Все още не съм изпратила документи до Виена, направих тестовете на страницата за мен и мъжа ми, до тук всичко е ок.
Само едно питане - днес ще запиша курс по френски, което ще рече, че при евентуално пристигане ще го знам малко или много (езиците ми се отдават изключително) пак ли трябва да пиша,че не го знам и в последствие прибавят ли се точки ако го владееш?Същото ми е питането за висшето образование- догодина ще съм си взела най-вероятни държавния изпит?
Благодаря много предварително
Само едно питане - днес ще запиша курс по френски, което ще рече, че при евентуално пристигане ще го знам малко или много (езиците ми се отдават изключително) пак ли трябва да пиша,че не го знам и в последствие прибавят ли се точки ако го владееш?Същото ми е питането за висшето образование- догодина ще съм си взела най-вероятни държавния изпит?
Re: И аз да питам нещо за образованието
тук не става ясно, защо трябва да пишеш, че не го знаеш?Konstans_Kostova написа: пак ли трябва да пиша,че не го знам и в последствие прибавят ли се точки ако го владееш?
пишеш очаквано ниво на знания към момента на интервюто
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Re: И аз да питам нещо за образованието
Ще рече ли това ,че в момента нямаш диплома от университета? Не става ясно кога искаш да подадеш документите. Без диплома от университета стигат ли ви точките за да отидете на интервю? Конкретизирай малко нещата за да получиш и ясни отговори.Konstans_Kostova написа:Същото ми е питането за висшето образование- догодина ще съм си взела най-вероятни държавния изпит?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
Konstans_Kostova,
трябва да дадеш повече инфо за себе си, семейно положение, години, деца, образование- каква специалност, и най-вече за интервюто като водещ кандидат ако всичко горе споменато ти е наред, то стажа играе най-важната роля...
за езика не се притеснявай имаш време!
трябва да дадеш повече инфо за себе си, семейно положение, години, деца, образование- каква специалност, и най-вече за интервюто като водещ кандидат ако всичко горе споменато ти е наред, то стажа играе най-важната роля...
за езика не се притеснявай имаш време!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
V dokumentite se vpisva poslednata vzeta diploma!A za ezika-pi6i nqkakvo nivo i sqdai da u4i6, 4e qko pitat
Uspeh!!!