Ще идваме в Калгари на 10 ноември на разходка Моля ви да ни помогнете - ако знаете - с имена и контакти на свестни хотели (по възможност на нормални цени), както и с рент-а-кар фирми... Сега ще дойдем с колата, но после пак ще идваме за интервю за американска виза и ще сме със самолета, та ще ни трябва кола, с която от Калгари да продължим за Lake Louis и да останем там 2 дни, че сме на сватба благодаря ви
също ако може да ми кажете магазини, където има БГ стоки да се дозаредим, че от Отава мъжа ми надонесе разни работи, ама още да понакупим
благодаря ти, страшно мило, но и аз ги знам тези - там магазините с БГ стоки кой знае защо не са отбелязани също така не мисля, че подобни сайтове могат да се сравнят с информация от хора, които живеят в града! още веднъж ти благодаря за инфото, ще оценя ако някой реши да сподели личен опит
Магазин за български стоки в Калгари няма. Има един гръцки магазин, в който се продават българско сирене, лютеница и разни туршии, но това е общи линии. Магазинът се намира тук Каламата
Хотели може да си избереш от линковете на Иван и аз мога да ти дам информация дали са на удобно място. Ето един, който не е лош: Best Western.
За рент-а-кар трябва да повериш коя компания дава най-добрата оферта за момента когато ти трябва колата. Аз съм ползвал Avis, Enterprise, Discount. Заслужава си също да провериш Budget и Hertz.
koceto77 написа:Хотели може да си избереш от линковете на Иван и аз мога да ти дам информация дали са на удобно място. Ето един, който не е лош: Best Western
добре изглежда, благодаря ти. ще се пробвам да запазя места
koceto77 написа:За рент-а-кар трябва да повериш коя компания дава най-добрата оферта за момента когато ти трябва колата. Аз съм ползвал Avis, Enterprise, Discount. Заслужава си също да провериш Budget и Hertz.
ясно, ще проверя тези, искам да знам. че някой ги е пробвал... понякога в Европа са големи гадняри и в договорите им има какви ли не щуротии!
simplyaven написа:
ясно, ще проверя тези, искам да знам. че някой ги е пробвал... понякога в Европа са големи гадняри и в договорите им има какви ли не щуротии!
Затова трябва да четеш дребния шрифт Аз съм доволен от тези трите, които съм ползвал. Само Enterprise веднъж ми казаха, че ще дойдат да ме вземат, но пък се оказа, че точно в събота не правели тази услуга. За сметка на това на края се объркаха и ми взеха около $150 по-малко, така че аз пак останах доволен .
Хайде весело изкарване и ако има още нещо ако искаш ми пиши на лична.
В Каубоистан европейски магазини с български стоки няма .Има само каубойски,европейските са дислоцирани в в по цивилизованата част на Канада,компренендо то East Coust.
bateto написа:В Каубоистан европейски магазини с български стоки няма .Има само каубойски,европейските са дислоцирани в в по цивилизованата част на Канада,компренендо то East Coust.
Бате, ти хубаво поживя в Едмънтън, но в Калгари стъпвал ли си? И ако Да, живял ли си? Или това е едно от изказванията ти тип "800 дни"?
simplyaven написа:
Само Enterprise веднъж ми казаха, че ще дойдат да ме вземат, но пък се оказа, че точно в събота не правели тази услуга. За сметка на това на края се объркаха и ми взеха около $150 по-малко, така че аз пак останах доволен
какви са приблизително цените? на ден ли се плаща? благодаря ти за инфото!
simplyaven написа:
Само Enterprise веднъж ми казаха, че ще дойдат да ме вземат, но пък се оказа, че точно в събота не правели тази услуга. За сметка на това на края се объркаха и ми взеха около $150 по-малко, така че аз пак останах доволен
какви са приблизително цените? на ден ли се плаща? благодаря ти за инфото!
Цените варират според това за колко време искате колата, каква кола искате, откъде ще я вземете, датата. Направих си труда да проверя в Експедия и цените са от 18-20 долара на ден за economy цлас 22-25 долара на ден за full size за веекенда 10-12 Ноември. Можеш да провериш в Експедия на линка който ти препоръчах
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Bate - po dobre da jiveia v Kauboistan kakto mu vika6 ti ot kolkoto v Negrostan (Montreal).
Aide molia ti se da ne se obijdame na gradove 6toto za 1 godina vidiah vsi4ki Canadski gradove i znam na kakvo nivo sa drugite!!!
KOI KADETO MU HARESVA TAM DA SI JIVEE. SAGLASEN LI SI!!!
Nikoi ne iskam da ubidia s tozi posting.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!