Колко време задържат на летището новопристигнали емигранти?
Колко време задържат на летището новопристигнали емигранти?
Ние може би ще кацнем към 15-16 ч., но хората, които ще ни чакат са на работа и ще дойдат към 18. Според тях и без това ще ни задържат имиграционните и горе долу щяло да стане 6 часа докато излезем.
Вие с какви впечатления сте?
Вие с какви впечатления сте?
Тотев,имигрантите ги държат малко повечко.Зависи от офицера,ако не ви харесат снимките например-малко повече,но около 6 е добре.Прави са хората,няма какво да правят по-рано там,а и не могат да зарежат работата си вероятно току така.Не се притеснявайте,всичко ще е наред дори да почакате малко не се шашкайте.

ами така де, аз съм И емигрант освен че бях туристjess написа:Тотев,имигрантите ги държат малко повечко.Зависи от офицера,ако не ви харесат снимките например-малко повече,но около 6 е добре.Прави са хората,няма какво да правят по-рано там,а и не могат да зарежат работата си вероятно току така.Не се притеснявайте,всичко ще е наред дори да почакате малко не се шашкайте.![]()
![]()

очаквах да ни правят някакви снимки, казаха ни обаче че няма нужда, обеснихме на бързо че трябва да се пребираме в Европата след 10 дни, питахме дали ще е проблем, обесниха ни и това е.Имаше само 2-3 студентчета с нас и така.
Наистина нашия случай е по-скоро изключение, но просто отговарям на въпроса.
...мразя мастика без айрян...
Зависи още колко полета кацат по същото време, дали полетът ви закъснява или не, колко имигранти има овен вас. През седмицата става по-бързо от колкото през почивните дни. По всяка вероятност ще ви се наложи да ги изчакате малко.
На нас ни отне към 3,5 часа, но мисля че беше по-скоро изключение, а не правило .
На нас ни отне към 3,5 часа, но мисля че беше по-скоро изключение, а не правило .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
-
- Обратна връзка:
10 мин кацнах една събота следобяд тази година в Торонто
не са ме снимали за ПР а са изплозвали снимката дето беше на "формата продружаваща визата - една от пратените в румънско
ама дори и да се наложи да поизчакате хората ... какво толкова .... по добре вие тях отколкото те вас
много късмет и невероятен успех ви желая
не са ме снимали за ПР а са изплозвали снимката дето беше на "формата продружаваща визата - една от пратените в румънско
ама дори и да се наложи да поизчакате хората ... какво толкова .... по добре вие тях отколкото те вас
много късмет и невероятен успех ви желая
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
- simplyaven
- Обратна връзка: