Колко време задържат на летището новопристигнали емигранти?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
anju

Колко време задържат на летището новопристигнали емигранти?

Мнение от anju »

Ние може би ще кацнем към 15-16 ч., но хората, които ще ни чакат са на работа и ще дойдат към 18. Според тях и без това ще ни задържат имиграционните и горе долу щяло да стане 6 часа докато излезем.
Вие с какви впечатления сте?
Аватар
totev

Мнение от totev »

ние се забавихме около 35-40мин...пристигнахме по същото време
...мразя мастика без айрян...
jess

Мнение от jess »

Тотев,имигрантите ги държат малко повечко.Зависи от офицера,ако не ви харесат снимките например-малко повече,но около 6 е добре.Прави са хората,няма какво да правят по-рано там,а и не могат да зарежат работата си вероятно току така.Не се притеснявайте,всичко ще е наред дори да почакате малко не се шашкайте. :D :D :D
pufa

Мнение от pufa »

Много добре сте го изчислили!
Аватар
totev

Мнение от totev »

jess написа:Тотев,имигрантите ги държат малко повечко.Зависи от офицера,ако не ви харесат снимките например-малко повече,но около 6 е добре.Прави са хората,няма какво да правят по-рано там,а и не могат да зарежат работата си вероятно току така.Не се притеснявайте,всичко ще е наред дори да почакате малко не се шашкайте. :D :D :D
ами така де, аз съм И емигрант освен че бях турист :D
очаквах да ни правят някакви снимки, казаха ни обаче че няма нужда, обеснихме на бързо че трябва да се пребираме в Европата след 10 дни, питахме дали ще е проблем, обесниха ни и това е.Имаше само 2-3 студентчета с нас и така.
Наистина нашия случай е по-скоро изключение, но просто отговарям на въпроса.
...мразя мастика без айрян...
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Зависи още колко полета кацат по същото време, дали полетът ви закъснява или не, колко имигранти има овен вас. През седмицата става по-бързо от колкото през почивните дни. По всяка вероятност ще ви се наложи да ги изчакате малко.
На нас ни отне към 3,5 часа, но мисля че беше по-скоро изключение, а не правило .
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

10 мин кацнах една събота следобяд тази година в Торонто
не са ме снимали за ПР а са изплозвали снимката дето беше на "формата продружаваща визата - една от пратените в румънско
ама дори и да се наложи да поизчакате хората ... какво толкова .... по добре вие тях отколкото те вас
много късмет и невероятен успех ви желая
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
anju

Мнение от anju »

Благодаря за пожеланията, разбира се, че ще ги чакаме няма да излизат по-рано от работа. Питам само за информация, защото съм с 2 деца и да си направя по-добре плана.
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

20 минути, имаше двама души преди мен, а 4 гишета отворени - това стана на 4 септември, в понеделник, ранния следобяд... далече повече време ми отне да си разнасям котката по службите, явно тя им беше по-интересна от мене :D
Заключено