Не, не се казва.monkey написа:...за да видя дали ще се каже нещо по действителната тема.
Ще трябва да свикваш.
И мен ме дразни, но кой ме пита.
e па това си е абсолютен световен рекордchinois написа: Пристигане лятото 2002
Първа работа 03.2004 – в мебелна фирма;
.... сега от 2 години съм в строителна фирма ... докато си намеря първата работа съм пуснал над 14 000 сивита,
za nego niama da sashtoto ... no za mene , koito sam izbiagal ot negobbb написа:Samo deto izobshto ne e sushtoto..chinois написа: .... щото по същия начин по които ти можеш за 100 евро да “вземеш” автобуса и да идеш в БГ, по същия начин някои от БГ може да "вземе" автобуса и да се появи там дето ти живееш ...
това че разбираш, че не разбираш дава надежда ...sasho71 написа:e па това си е абсолютен световен рекордchinois написа: Пристигане лятото 2002
Първа работа 03.2004 – в мебелна фирма;
.... сега от 2 години съм в строителна фирма ... докато си намеря първата работа съм пуснал над 14 000 сивита,![]()
само не разбрах тези две години жена ти ли те е хранила или си дошъл с торбата пари
... след 1 януари ще има по-лек режим за пътуванията в ЕС. Въпреки запазването на някои гранични формалности пътуванията на българи и румънци в ЕС ще бъде облекчено от Нова година, е обяснил пред вестника дипломатически източник. Те пак ще трябва да носят задгранични паспорти за разлика от „шенгенците”, които могат да пътуват само с национална лична карта, но вече ще преминават през гишетата за членове на ЕС. Освен това престоят им в държавите от ЕС няма да се ограничава до 3 месеца на всяко полугодие, а ще могат да остават колкото си искат, стига да не търсят работа.
За Ивропата, колко още езици ще трябва да се добавят? Плюс настроенията срещу емигрантите...Причини за отказ след интервюто: много квалифициран, слаб английски или френски според случая.
хм, на много хора това им е предимствоdog написа: Проблемът е че името ми не започва с La... Le..а и завършва в най-добрия случай с руско звучене
Ami to zatova se pishe razlichno resume i cover letter za vsyaka pozizia. Az sam nisko kvalifiziran a znaya (-;dog написа:...Причини за отказ след интервюто: много квалифициран, слаб английски или френски според случая. ...
И кой е домакина ?xoflow написа:Ami to zatova se pishe razlichno resume i cover letter za vsyaka pozizia. Az sam nisko kvalifiziran a znaya (-;dog написа:...Причини за отказ след интервюто: много квалифициран, слаб английски или френски според случая. ...
Nali nyama da ochakvame da idem na gosti i domakina da se nagazhda spored nas.