Искам да попитам...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
RobinHood

Искам да попитам...

Мнение от RobinHood »

Искам да попитам дали от Виена изпращат някакво потвърждение или отговор след като ние изпратихме по факса потвърждение за интервю ???
nikito

Мнение от nikito »

аз им пуснах е-мейл и ми отговориха, че са го получили. за писма по пощата не знам.
Аватар
oganche

Re: Искам да попитам...

Мнение от oganche »

RobinHood написа:Искам да попитам дали от Виена изпращат някакво потвърждение или отговор след като ние изпратихме по факса потвърждение за интервю ???
Мисля, че не. Поне никъде не го пишеше в писмото. Аз също нямам никакъв обратен отговор на факса. Ако се завърти кръга само ще си потвърждаваме потвържденията :roll: :D :P
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Да де, така е! Просто ми беше интересно другите какво са направили в този случай. :wink:
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

И ние пратихме по факса и това е.Нищо никой не ти праща.Ако евентуално не са го получили те ще те уведомят по телефона-така,че споко.
Изображение
Аватар
dtodorova

Мнение от dtodorova »

Ние изпратихме потвърждението и по двата начина, за по-сигурно. От факса си заразих ОК-чето, което излиза, а от пощата - обратната разписка.
Успех на всички!
becks

Мнение от becks »

mborodin написа:Ако евентуално не са го получили те ще те уведомят по телефона-така,че споко.
Не е много сигурно, даже си мисля, че въобще не те търсят ако не потвърдиш.

През априлските интервюта мен ме бяха сложили на датата, на която е била поканена друга двойка, но по няккъв начин във Виена не им бяха получили факса. Добре, че е форума, че разбрахме, че се каним да ходим на интервю в един и същ ден и час.
След това нещата се оправиха май и им дадоха дата по-късно.

Така, че и с ОК от факса не е много сигурно ;)
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

вчера развихме бурна кореспонденция с мадам по майла, на финала -
тя ме помоли да потвърдя присъствието си на интервюто, след като го бях потвърдила вече.
аз като мн. отворена на свой ред я помолих да потвърди получаването на потвърждението..ама нямам още отговор
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Добре, а в и-мейла който сте им изпращали атачвахте ли потвърждението или сте писали свободен текст??? :roll:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

не съм аттачвала нищо, пратих го по факса и мадам вика пращайте, ама след това, аз викам ами ние пратихме по факса, потвърдетете, че сте го получили и мадам на другия ден каза, конфурмасион ресю..и това е..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Ние днес пратихме потвърждението и по двата начина и по факса и по пощата с обратна разписка и сега си чакаме разписката /това ще ни е потвърждението/ :idea:
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
vanio

Мнение от vanio »

az im se obadih po telefona i gi popitah dali e polucheno i dali e chetliwo potwyrjdenieto i te liubezno mi otgoworiha "Da" i na dwata wyprosa....az za po - sigurno im go biah pratil 3 pyti s razlihni nastroiki na faksa ...:)
vanio
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

я драснете 2 реда какво да питам мадам Хорнер за това дали и моето потвърждение е пристигнало? :oops:
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
canat

Мнение от canat »

alkaponbg,

eto ti dobar on-line rprevodach:
http://www.reverso.net/text_translation.asp?lang=EN

Slozhi kakvo si iskash text, shte ti go prevede.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

мерси, аз малко им нямам доверие, ако е да преведе нещо от чужд език на български бива, ще го разбера, ама тука му го пиша на английски и го карам да го транслира на френски, и не съм сигурен дали няма да ме "хлъзне", аз ако съм на ниво да му редактирам грешките, щях сам да си го напиша...не че няма да се справя ама не съм сигурен още в себе си :)

ПС.
ей това ми дава :)

Je voudrais vous demander si tout est ok avec ma confirmation pour l'interview(entrevue)

това ОК хич не ще да го прави на френско :)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Заключено