ima li niakoi...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
i men ama те издажат 110000 писма и само 50 000 получават така че не е толкова опасно. кофти е за тея дето пускат без да знаят защо и за другите дето идват без да имат "хъс"...за тях ме е яд. Дано щатите направи програма за скилд лейбър - достатъчно шофьори и чистачки има вече а и мексико е на една крачка.canat написа:samo kato si pomislia kolko hora si puskat dok. po tazi lotaria, poluchavat zeleni karti, a posle ne hodiat v US .....iad me hvashta !
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Според теб връзкарството хубаво нещо ли е ? За мен то си е доста гадничко. А това че го има навсякъде в една или друга степен не е повод за гордост...KolioBalkanski написа: аз съм работил в няколко американски компании и сега работя в такава и единственно в канадската комапния в която работих видях да се наема по познанство а не по заслуга.
в заключение ще кажа - внимавайте кой познавате - тези вопли по повод на шуробаджанащината са нелепи защото откакто свят светува винаги е било така. малко хора са наистина мъдри, безпристрастни...в щатите номера е че гледат кой най много ще изкарва и най малко ще краде.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
филипне - не знам хубаво ли е лошо ли е ама аз предпочитам българи да наемам и това ме поставя в неудобни ситуации въпреки че гледам да съм справедлив. А самото връзкарство като феномен е заложено еволюционно - всеки гледа да се обгради с близки хора като често близоста предполага близост и на генна основа. Някой са по далновидни но като става въпрос за големи компании всичко се изражда - няма конкретна отговорност поета от индивид, бил той и на най високо ниво. Абе аз само се намирам на приказка и си размишлявам на глас а не ти опонирам - и на мен не ми е приятно да се наема по връзки ама аз съм тук така, така си намерихме супер продавачи, така съм наел няколко човека и така е най удобно. тея дето съм наел произволно, дори и добри работници или си намират по добри места или имат проблеми с държането. когато в предишната ми компания назначиха един хърват - младок на една ужким лоша работа дето се превърна в супер хубава работа (по хърватски) ме беше яд на системата която не ме оценяваше 

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
То уж е просто ама май не чак
, за умици като Вас...
1.Частна фирма - такова чудо връзки няма , това си нечии частен проблем
2.Голяма фирма с отдел "ресурц Умен"- проблем на управителното тяло с избора си на менажер, който не може да се оправи с отдела...- и то при положение ,че има проблем с кадрите, право да плачат имат само акционерите ако е такова.Всички други зад борда нямат мнение.Връзки :nenam:
3.Общинска, държавна или там където имат всички дял с данъци - всеки има право да плаче...... ми борете се бе, градете си лоби , показвайте общност.....тук поне няма служби дето следят и управляват тези процеси...
Я ме изберете за кмет да видите

1.Частна фирма - такова чудо връзки няма , това си нечии частен проблем

2.Голяма фирма с отдел "ресурц Умен"- проблем на управителното тяло с избора си на менажер, който не може да се оправи с отдела...- и то при положение ,че има проблем с кадрите, право да плачат имат само акционерите ако е такова.Всички други зад борда нямат мнение.Връзки :nenam:
3.Общинска, държавна или там където имат всички дял с данъци - всеки има право да плаче...... ми борете се бе, градете си лоби , показвайте общност.....тук поне няма служби дето следят и управляват тези процеси...
Я ме изберете за кмет да видите

-
- Обратна връзка:
-
mnogo hora se oplakvat ot shtatite. kazvat - Zakuchilo se e. imam priateli v Boston. kazvat che e mnogo skapo i niama mnogo bach. daje mnogo bg. se mestiat kam iujnite shtati che bilo po-evtino. ne si li na hubavi kinti kadeto i da si v shtatite niama da si dobre. chuval sam che nai-harno e v SF i Atlanta.

Mislia che e otnositelno, zavisi ot profesiata ti i ot tova s kakva viza siPincher написа:mnogo hora se oplakvat ot shtatite. kazvat - Zakuchilo se e. imam priateli v Boston. kazvat che e mnogo skapo i niama mnogo bach.
(dali s H1B ili sas zelena karta)
a kolkoto do tova:
to vazhi za vsiaka strana!!!Pincher написа:ne si li na hubavi kinti kadeto i da si v shtatite niama da
si dobre.