http://www.lepointdufle.net/p/francais-evaluation.htm
(моля да ме извините, ако някой е пускал този линк)

mikemastercorp написа:Здравейте приятели, искам да попитам случайно някой от присъстващите, които разполагат с Pimsleur Part II, дали не може да сподели с нас урок номер 24, че на 2 места вече свалям диска, но за жалост точно 24 и 25-ти урок са един и същи и така ми е гузно да мина на 25-ти направо. Ще съм много благодарен ако някой се отзове.
П.С. За жалост нямам потребителско име в Арена, така че от там няма как да го сваля. Моля да ме извините ако вече някой е писал за такъв проблем, но за момента търсачката не ми изведе такива резултати.
Благодаря на всички за подкрепата. Keep your chin up
мда, ше се прежали единурок няма как...ама да не се оправдават хората после че са изпуснали съществената част на френскя езикkurta007 написа:Няма смисъл да питаш,аз съм ги свалял лично и от арената и от дата.бг и на двете места пише 24 но всъщност е 25 урок.Еднствения вариант е от некав международен тракер да се свали само 24 урок и се види тои ли е аджиба или не е тои ,но не си струва усилията според мен
Ето в този торент го има Урок 24. Когато отвориш торента с Бит Комет или с квото там дърпаш махни отметките на другите файлове и остави само този който ти трябва. Така не ще се наложи да дърпаш 1,5 ГБ.mikemastercorp написа:Здрасти, Можеш ли да споменеш поне на кой сървър си намери Pimsleur, че аз вече няколко сървъра обикалям (Донкей 1, 2) но намирам всички други езици или целия пим, но не и само 2-ра част, а да точа 1ГБ за 30МБ няма смисъл. Дори ако не те затруднявам и можеш да го качиш някъде в дата.бг или където и да е, ще са ти благодарни много хора
Мерси предварително.