Научи сам френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

онлайн тестове:

http://www.lepointdufle.net/p/francais-evaluation.htm

(моля да ме извините, ако някой е пускал този линк)
:P
Desi_i_Bobi

./.

Мнение от Desi_i_Bobi »

Мога да предложа самоучител и упражнения по френски,ако някой от Пловдив реши да учи сам и мисли,че могат тези неща да му свършат работа,нека ми пише лично съобщение.
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
mikemastercorp
Обратна връзка:

Привет

Мнение от mikemastercorp »

Здравейте приятели, искам да попитам случайно някой от присъстващите, които разполагат с Pimsleur Part II, дали не може да сподели с нас урок номер 24, че на 2 места вече свалям диска, но за жалост точно 24 и 25-ти урок са един и същи и така ми е гузно да мина на 25-ти направо. Ще съм много благодарен ако някой се отзове.

П.С. За жалост нямам потребителско име в Арена, така че от там няма как да го сваля. Моля да ме извините ако вече някой е писал за такъв проблем, но за момента търсачката не ми изведе такива резултати.

Благодаря на всички за подкрепата. Keep your chin up :)
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

24 урок и аз съм го търсил но безуспешно :)
alkaponbg

Re: Привет

Мнение от alkaponbg »

mikemastercorp написа:Здравейте приятели, искам да попитам случайно някой от присъстващите, които разполагат с Pimsleur Part II, дали не може да сподели с нас урок номер 24, че на 2 места вече свалям диска, но за жалост точно 24 и 25-ти урок са един и същи и така ми е гузно да мина на 25-ти направо. Ще съм много благодарен ако някой се отзове.

П.С. За жалост нямам потребителско име в Арена, така че от там няма как да го сваля. Моля да ме извините ако вече някой е писал за такъв проблем, но за момента търсачката не ми изведе такива резултати.

Благодаря на всички за подкрепата. Keep your chin up :)

Аз имам акаунт в арена но ще погледна довечера в дома дали е същия от там го свалих, но като гледам размера в саита май е същия, освен да питам на ЛС тоя дето го сиидва....макар че едва ли е от него проблема
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Няма смисъл да питаш,аз съм ги свалял лично и от арената и от дата.бг и на двете места пише 24 но всъщност е 25 урок.Еднствения вариант е от некав международен тракер да се свали само 24 урок и се види тои ли е аджиба или не е тои ,но не си струва усилията според мен
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

kurta007 написа:Няма смисъл да питаш,аз съм ги свалял лично и от арената и от дата.бг и на двете места пише 24 но всъщност е 25 урок.Еднствения вариант е от некав международен тракер да се свали само 24 урок и се види тои ли е аджиба или не е тои ,но не си струва усилията според мен
мда, ше се прежали единурок няма как...ама да не се оправдават хората после че са изпуснали съществената част на френскя език :lol: :lol: :lol:
Darkblade

Мнение от Darkblade »

24 и 25 урок, както и целия Пимсльор могат да бъдат изтеглени с мулето. Отивате в мулето на търсене и пишете "Pimsleur". Изберете си файл, който имат повече от един потребители - теглите по-бързо, и не сте зависими от прищевките на индивидуалните потребители. Желателно е да сте на неограничен, защото от вас също ще теглят и ще трупа трафик. Тъй като са в архив могат да бъдат изтеглени или целия Пимсльор(90 урока), или само втората част(30 урока). Който е от Варна, мога до помогна - трите части са 1.66 ГБ. Освен това имам Малкия Робер, малкия Ларюс, Ултралингуа, Вербикс, Розета Стоун, Easy Translator, неговорящ Корал French Dictioanry и още няколко нещица. Записвам на СД и ДВД. Търся първото СД на Gaberoff Koral French Dictionary 2.0, че без нея не говори. Относно говоренето на Полиглота - умрях от смях, не улучи нито едно произношение.
I am here because you broke something!
mikemastercorp
Обратна връзка:

Аз да попитам

Мнение от mikemastercorp »

Здрасти, Можеш ли да споменеш поне на кой сървър си намери Pimsleur, че аз вече няколко сървъра обикалям (Донкей 1, 2) но намирам всички други езици или целия пим, но не и само 2-ра част, а да точа 1ГБ за 30МБ няма смисъл. Дори ако не те затруднявам и можеш да го качиш някъде в дата.бг или където и да е, ще са ти благодарни много хора ;)

Мерси предварително.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Аз да попитам

Мнение от ivanko13 »

mikemastercorp написа:Здрасти, Можеш ли да споменеш поне на кой сървър си намери Pimsleur, че аз вече няколко сървъра обикалям (Донкей 1, 2) но намирам всички други езици или целия пим, но не и само 2-ра част, а да точа 1ГБ за 30МБ няма смисъл. Дори ако не те затруднявам и можеш да го качиш някъде в дата.бг или където и да е, ще са ти благодарни много хора ;)

Мерси предварително.
Ето в този торент го има Урок 24. Когато отвориш торента с Бит Комет или с квото там дърпаш махни отметките на другите файлове и остави само този който ти трябва. Така не ще се наложи да дърпаш 1,5 ГБ.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Darkblade

Мнение от Darkblade »

eD2K Сървър
Име: Em Server No.1
Описание: Em Server No.1

С включен Kad

Създадох торента, но моя тракер е закрит, a в uniclubs не се става лесно ъплоудър
I am here because you broke something!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

darkblade, моя речник си говори и с едно СД, само дето иска да е записано на СД, не ще с емулация...
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Дайте линк към двупосочен българо-френски речник да си го дръпна че нещо не мога да намеря. :wink:
Аватар
nevergiveup

Мнение от nevergiveup »

http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... c&start=90 - на тази страница - мннение на kurta007
"Life isn't about finding yourself, Life is about creating yourself" (unknown)
comptable

Мнение от comptable »

RobinHood, пробвай на www.eurodict.coralsoft.com. И късмет :thumbsup:
Публикувай отговор