Lub0 написа:Опитах се да ви дам съвет, да не си губите времето с линъкс, ами с нещо по-серизно, ще ви помогне в професионален план според мен.
Ползвал съм линъкс да през 1993-94 година, вече ти отговорих какво не ми харесва: липсата не подръжка, секюрити, стабилност.
Кой ти е искал съвета за каквото и да било?
В професионален план компа ми е само за мейли и да си пиша публикациите. Ако има нещо за програмиране, плащаме на такива като теб да ни го направят.
Сори за латиницата през циалото време, но на корпоративния и не съмнителен комп не мога да пиша на фонетик, щото бате Бил ни е подминал (и бутона на форума го няма в ИЕ7 бета РК1). Това е от личното ПЦ, минало през injinera за кирилизация. Ако не знаеш, в Линукс може да пишеш на кирилик-фонетик без да правиш нищо допълнително.
П.С.
Между другото, ти каква подръжка искаш за нещо, появило се на бял свят само 2 години преди 1993, не от компания, просто ей така.
И още нещо, това за секюрито пак го изхвърли да не казвам като какво. Потърси из Гугъл (и той е изцяло на Линукс) за рисърч проведен върху 5 млн. реда код на линукс от професори от Станфорд университет. Тогава ще си отговориш на някои въпроси. Ама нали те мързи,

Life goes on. It always does, until it doesn´t!