Притеснение

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
megre

Притеснение

Мнение от megre »

Имам един въпрос към вас.Преди полвин година синът ми се разболя от менингит,но слава бого без никакви последствия и в момента е абсолютно здрав.Вчера бяхме на медисинския преглед и докторката каза че е в отлично здравословно състояние,но вписа в картона му че е бил болен.Нас ни притеснява ,че Канадския доктор да не направи проблем и да ни откажат визи .Ако някои е имал подобен пробелм, моля нека ми пише.Предварително благодаря
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Знам, че не мога да кажа нещо, което да ви успокои, докато не дойдат резултатите от медицинските, но все пак да пробвам.. Заради моята наивност, лекарката разбра, че имам анемия и реши да го пише това във формулярите. Това, естествено, не е сериозно, но все пак се притеснявах, дори пуснах тема тук във форума, за да чуя нещо успокоително :D Та резултата - получих ОК на медицинските първа от семейството :D Така че, спокойно, доколкото можете, в крайна сметка вмомента му няма нищо на детето, нали така. Бъдете здрави и успех :beer:
megre

Мнение от megre »

Благодаря и за този отговор
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици. Мен едва са ме спасили на 3 годишна възраст и май съм откарала 10 месеца в болница. Дано да е добре детенце, стискам ви палци. На медицинските не е нужно да носите картона на детето :P Една добра идея :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Айде и аз да пробвам да Ви успокоя!
Първо аз има претърпяна операция от апандисит която ми беше вписана в картона. Второ, поради факта, че правихме диета с жена ми в урината ни откриха ацетон. Два пъти през деня давахме урина но резултата беше същия. В крайна сметка така ни изпратиха документите с този ацетон, но нямахме никакви проблеми, а ето вече сме и с визи! Тях ги интересуват заболявания, които биха утежнили здравната система, рецидивират, заразни болести. Не виждам как може едно прекарано заболяване да повлияем, особено след като е абсолютно здрав! Успех и по-спокойно!
:wink:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

нека и аз да ви успокоя,като човек,който не разбира нищо от визи за Канада :lol: но който живее 10-тина години да този континент.
Целта на медицинските не е да избират само здравите коне.може би хора с тежки и неизлечими заболявания не се допускат в Канада,но за всички останали болежки-никой не може нищо да ви направи, в противен случай ще е дискиминация :lol: тук са много внимателни с дискриминацията,е,има я скрита,но така - по медицински,никой няма да ви отбира.Това е мойто мнение.успех.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
megre

Мнение от megre »

Още веднъж благодаря на всички и мерси за куража :D
mira91

Мнение от mira91 »

Celta na medicinskite e da se ustanoviat bolesti, opasni sa ob6testvenoto sdrave- tuberkolusa i sifilis...issledvat i sa spin, no niamt pravo da otkajat sa tova. Skopo ima6e edna konferencia sa Spin v toronto i se okasa 4e sled neia 156 delegati, nai ve4e ot afrika sa podali dokumenti sa humanitarni bejanci...i nikoi ne misli da im otkaje...taka 4e da vi e jivo i sdravo deteto i vie s nego i ne se pritesniavaite...i moeto medicinsko ne be6e perfektno...niama 100 % sdrav 4ovek, nali
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

krimon написа:От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици.
Ако не бях в час с тези неща и някой ме ги напреказваше такива, щях много да се притесня.
А всъщност основание за притеснение няма.
И какво ако менингитът не е вирусен а бактериален да речем???
Не се шашкайте хора,кримон чат пат ги пуска едни такива..........лафове.
Не е необходемо на преглеждащата ви докторка да споменавате това нещо освен ако изрично и конкретно за него не ви попита.
Успех!
Док.............
TROUBLEMAKER
megre

Мнение от megre »

МЕНИНГИТА НА МАЛКИЯ Е БИЛ БАКТЕРИАЛЕН И НИЯМА НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ЛЕКУВАЩТИЯ ЛЕКАР ДОЦ. МАНГЪРОВ НА ПОСЛЕДНИЯ ПРЕГЛЕД 01.09.2006 ПОТВЪРДИ ЧЕ НЯМА И ДА ИМА.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

megre написа:МЕНИНГИТА НА МАЛКИЯ Е БИЛ БАКТЕРИАЛЕН И НИЯМА НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ЛЕКУВАЩТИЯ ЛЕКАР ДОЦ. МАНГЪРОВ НА ПОСЛЕДНИЯ ПРЕГЛЕД 01.09.2006 ПОТВЪРДИ ЧЕ НЯМА И ДА ИМА.
Така си и мислех.
С тези съвременни мощни антибиотици и пр. друго и не очаквах.Още повече,че детето вероятно е лекувано в някоя Детска Клиника,където специалистите са перфектни.
Споко и си трайкайте за нещо,което е минало и е без последствия.
Успех в нелеките ви задачи от тук нататък!
Док...........
TROUBLEMAKER
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Doktora написа:
krimon написа:От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици.
Ако не бях в час с тези неща и някой ме ги напреказваше такива, щях много да се притесня.
А всъщност основание за притеснение няма.
И какво ако менингитът не е вирусен а бактериален да речем???
Не се шашкайте хора,кримон чат пат ги пуска едни такива..........лафове.
Не е необходемо на преглеждащата ви докторка да споменавате това нещо освен ако изрично и конкретно за него не ви попита.
Успех!
Док.............
Докторе, моите "отклонения" са в резултат на това, че съм боледувала от вирусен менингит :rotfl: :rotfl: :rotfl: Последиците още се забелязват :wink: Доколкото обаче си спомням, в България миналата година имаше бум на това заболяване.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
megre

Мнение от megre »

Докторе,за съжаление ние казахме на докторката в Гриинберк и затова се опасяваме,евентуално дане направят провлем Канадските доктори.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

krimon написа: Докторе, моите "отклонения" са в резултат на това, че съм боледувала от вирусен менингит :rotfl: :rotfl: :rotfl: Последиците още се забелязват :wink:
Няма проблеми кримон ,както казах одеве.Добре си.
А това,че понякога..........................ами и аз изпадам в подобни ситуации доста често.
Характеропатии явно.
За Кримон :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :haplio:
Док............
TROUBLEMAKER
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

megre написа:Докторе,за съжаление ние казахме на докторката в Гриинберк и затова се опасяваме,евентуално дане направят провлем Канадските доктори.
Няма да направят
Те че са невежи повечето е вярно но тия дето ще ви преглеждат досиетата имат инструкции/да ви вземат/.
Нямате проблем!
Ще ви одобрят.
Вие както казах преди мислете вече за "другото".............което ама хич не е лесно.
Успех отново!!!!!!!!!!!!!!
Док.............
TROUBLEMAKER
Заключено