Притеснение
Притеснение
Имам един въпрос към вас.Преди полвин година синът ми се разболя от менингит,но слава бого без никакви последствия и в момента е абсолютно здрав.Вчера бяхме на медисинския преглед и докторката каза че е в отлично здравословно състояние,но вписа в картона му че е бил болен.Нас ни притеснява ,че Канадския доктор да не направи проблем и да ни откажат визи .Ако някои е имал подобен пробелм, моля нека ми пише.Предварително благодаря
Знам, че не мога да кажа нещо, което да ви успокои, докато не дойдат резултатите от медицинските, но все пак да пробвам.. Заради моята наивност, лекарката разбра, че имам анемия и реши да го пише това във формулярите. Това, естествено, не е сериозно, но все пак се притеснявах, дори пуснах тема тук във форума, за да чуя нещо успокоително
Та резултата - получих ОК на медицинските първа от семейството
Така че, спокойно, доколкото можете, в крайна сметка вмомента му няма нищо на детето, нали така. Бъдете здрави и успех 

От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици. Мен едва са ме спасили на 3 годишна възраст и май съм откарала 10 месеца в болница. Дано да е добре детенце, стискам ви палци. На медицинските не е нужно да носите картона на детето
Една добра идея 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Айде и аз да пробвам да Ви успокоя!
Първо аз има претърпяна операция от апандисит която ми беше вписана в картона. Второ, поради факта, че правихме диета с жена ми в урината ни откриха ацетон. Два пъти през деня давахме урина но резултата беше същия. В крайна сметка така ни изпратиха документите с този ацетон, но нямахме никакви проблеми, а ето вече сме и с визи! Тях ги интересуват заболявания, които биха утежнили здравната система, рецидивират, заразни болести. Не виждам как може едно прекарано заболяване да повлияем, особено след като е абсолютно здрав! Успех и по-спокойно!

Първо аз има претърпяна операция от апандисит която ми беше вписана в картона. Второ, поради факта, че правихме диета с жена ми в урината ни откриха ацетон. Два пъти през деня давахме урина но резултата беше същия. В крайна сметка така ни изпратиха документите с този ацетон, но нямахме никакви проблеми, а ето вече сме и с визи! Тях ги интересуват заболявания, които биха утежнили здравната система, рецидивират, заразни болести. Не виждам как може едно прекарано заболяване да повлияем, особено след като е абсолютно здрав! Успех и по-спокойно!

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
нека и аз да ви успокоя,като човек,който не разбира нищо от визи за Канада
но който живее 10-тина години да този континент.
Целта на медицинските не е да избират само здравите коне.може би хора с тежки и неизлечими заболявания не се допускат в Канада,но за всички останали болежки-никой не може нищо да ви направи, в противен случай ще е дискиминация
тук са много внимателни с дискриминацията,е,има я скрита,но така - по медицински,никой няма да ви отбира.Това е мойто мнение.успех.

Целта на медицинските не е да избират само здравите коне.може би хора с тежки и неизлечими заболявания не се допускат в Канада,но за всички останали болежки-никой не може нищо да ви направи, в противен случай ще е дискиминация

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Celta na medicinskite e da se ustanoviat bolesti, opasni sa ob6testvenoto sdrave- tuberkolusa i sifilis...issledvat i sa spin, no niamt pravo da otkajat sa tova. Skopo ima6e edna konferencia sa Spin v toronto i se okasa 4e sled neia 156 delegati, nai ve4e ot afrika sa podali dokumenti sa humanitarni bejanci...i nikoi ne misli da im otkaje...taka 4e da vi e jivo i sdravo deteto i vie s nego i ne se pritesniavaite...i moeto medicinsko ne be6e perfektno...niama 100 % sdrav 4ovek, nali
Ако не бях в час с тези неща и някой ме ги напреказваше такива, щях много да се притесня.krimon написа:От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици.
А всъщност основание за притеснение няма.
И какво ако менингитът не е вирусен а бактериален да речем???
Не се шашкайте хора,кримон чат пат ги пуска едни такива..........лафове.
Не е необходемо на преглеждащата ви докторка да споменавате това нещо освен ако изрично и конкретно за него не ви попита.
Успех!
Док.............
TROUBLEMAKER
Така си и мислех.megre написа:МЕНИНГИТА НА МАЛКИЯ Е БИЛ БАКТЕРИАЛЕН И НИЯМА НИКАКВИ ПОСЛЕДИЦИ ЛЕКУВАЩТИЯ ЛЕКАР ДОЦ. МАНГЪРОВ НА ПОСЛЕДНИЯ ПРЕГЛЕД 01.09.2006 ПОТВЪРДИ ЧЕ НЯМА И ДА ИМА.
С тези съвременни мощни антибиотици и пр. друго и не очаквах.Още повече,че детето вероятно е лекувано в някоя Детска Клиника,където специалистите са перфектни.
Споко и си трайкайте за нещо,което е минало и е без последствия.
Успех в нелеките ви задачи от тук нататък!
Док...........
TROUBLEMAKER
Докторе, моите "отклонения" са в резултат на това, че съм боледувала от вирусен менингитDoktora написа:Ако не бях в час с тези неща и някой ме ги напреказваше такива, щях много да се притесня.krimon написа:От вирусен менингит ? Не вярвам да има проблеми за приема ви в Канада, обаче ако е вирусен, това е ужасно сериозна болест и със сериозни последици.
А всъщност основание за притеснение няма.
И какво ако менингитът не е вирусен а бактериален да речем???
Не се шашкайте хора,кримон чат пат ги пуска едни такива..........лафове.
Не е необходемо на преглеждащата ви докторка да споменавате това нещо освен ако изрично и конкретно за него не ви попита.
Успех!
Док.............

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Няма проблеми кримон ,както казах одеве.Добре си.krimon написа: Докторе, моите "отклонения" са в резултат на това, че съм боледувала от вирусен менингит![]()
![]()
Последиците още се забелязват
![]()
А това,че понякога..........................ами и аз изпадам в подобни ситуации доста често.
Характеропатии явно.
За Кримон

Док............
TROUBLEMAKER
Няма да направятmegre написа:Докторе,за съжаление ние казахме на докторката в Гриинберк и затова се опасяваме,евентуално дане направят провлем Канадските доктори.
Те че са невежи повечето е вярно но тия дето ще ви преглеждат досиетата имат инструкции/да ви вземат/.
Нямате проблем!
Ще ви одобрят.
Вие както казах преди мислете вече за "другото".............което ама хич не е лесно.
Успех отново!!!!!!!!!!!!!!
Док.............
TROUBLEMAKER