какво можеш да получиш само срещу 90$

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
G_Rosi

какво можеш да получиш само срещу 90$

Мнение от G_Rosi »

http://www.digitalproductsuk.cwc.net/National1.htm
има и доста ценни неща на по-ниска цена! :D
Аватар
balbi

;-))

Мнение от balbi »

:) Basi pi4ovete:)!!!

:crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio: :crossbones: :haplio:
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

G_Rosi ti si varha...pokazah go na kolegite i shtiaha da im izpadnat chenetata...napravo ne poviarvaha...posle vikam "E, uvajaemi gospoda i dami, sega iasno li vi e otkade gi imam tia diplomi i sertifikati..." i te savsem se izbleshtiha...ha sega da vidim koi prav shte dokladva na shefa...(dobre che toi e pich i ima chustvo za humor pak i ne haresva mazni donosnitsi). Ama inache se hvanaha vsichki. Daje edin izrazi vzamushtenie kak moje da otvariam takiva neshta ot slujebno PC (da go d.ha). Samo ne razbrah istinski li sa ili ti slagat neshto kato VOID otpred... :roll:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Не зная дали са като истински,не съм си поръчвала! Един приятел ми го показа за да видя какво правят хората по света :))) - плащаш и получаваш всичко каквото ти е необходимо и то на достъпна цена! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

ахахаха,това е страшно :D и после някой ще ми разправя,че само вишисти имало в Канадата :shock: 8)
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Е супер яко е. Аз ще взема да си купя българска шофъорска книжка, че си имам проблеми с ДАИ.

А може и някои CISCO сертификат та да мина Кипъра по знания.
Хе, хе.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:27 pm, променено общо 1 път.
joro

Re: какво можеш да получиш само срещу 90$

Мнение от joro »

G_Rosi написа:http://www.digitalproductsuk.cwc.net/National1.htm
Обадих се в КАТ и там ми казаха "Кви са тия глупости бре, с 90 долара не можеш здрасти на катаджията да кажеш, тия пък цяла шофьорска книжка да дават" :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

От детството си знаем поговорките: "Знанието е сила" и "Времето е пари".

От училище ни е известно, че "A = F*t", т.е. "Работата = Силата*Времето". Като заместим в нея с първите равенства, се получава, че "Работата = Знанието*Парите", откъдето напълно закономерно произтича, че "Парите=Работата/Знанието".

Следователно, при Знания, клонящи към 0, Парите клонят към БЕЗКРАЙНОСТ, като при това количеството на Работата не играе особена роля...
joro

Мнение от joro »

G_Rosi написа:От детството си знаем поговорките: "Знанието е сила" и "Времето е пари".

От училище ни е известно, че "A = F*t", т.е. "Работата = Силата*Времето". Като заместим в нея с първите равенства, се получава, че "Работата = Знанието*Парите", откъдето напълно закономерно произтича, че "Парите=Работата/Знанието".

Следователно, при Знания, клонящи към 0, Парите клонят към БЕЗКРАЙНОСТ, като при това количеството на Работата не играе особена роля...
То при нас българите май работата клони към 0, пък знанието към безкрайност :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Joy

Re: какво можеш да получиш само срещу 90$

Мнение от Joy »

joro написа:
G_Rosi написа:http://www.digitalproductsuk.cwc.net/National1.htm
Обадих се в КАТ и там ми казаха "Кви са тия глупости бре, с 90 долара не можеш здрасти на катаджията да кажеш, тия пък цяла шофьорска книжка да дават" :D :D :D
Подбиват им цените в Интернет,ама те горките нали кръстосват улиците,от къде да знаят... :D
Така,така,добре си им казал!Може пък да се понаучат малко И-нет да ползват и да сверят часовниците малко относно тарифите. :D
todoto

Мнение от todoto »

Хе-хе Роси сайта и лафа са отлични - беше много весело и с двата , даже колегите се израдваха , че ще си вземат сертификати без "зор" - при CCNP сертификата сметката е бая на "далавера" (за CCIE сертификат няма сметка щото там са малко спецовете и ги гледат под лупа) ;),
Обаче всеки сертифициран има Cisco ID така , че ако тия момци не са хакнали www.cisco.com то ще е трудно да се издържи проверка на такъв сертификат в сайта на Cisco. За другите сертификати не съм се интересувал , за тоя знам със сигурност .
Но виж при по-заплеснати работодатели номера може да мине , вероятно е приложимо и при повишаване на шансовете за стигане до интервю в посолстото ;).

Това с парите си е баш така ( Жоре не си много прав , щото ако работиш за себе си е така, ама ако работиш за "тъп" работодател , по тоя начин го поддържаш не мислиш ли ;) - иначе генерализацията ти на държавно ниво според мен е принципно правилна ).
Ама все пак това е класическа Нютонова физика , а има и Айнщайнова относителна, че и квантова (че даже и психология ;) ).
Ето едно (за мен поне) великолепно потвърждение за връзката на образованието и парите ;) - http://www.lib.ru/DPEOPLE/kijosaki.txt .

Абе изобщо (айде и аз да се поизвъдя генерализатор :) ) живота обича да си прави майтап с нас - ей ти Роси един пример точно от математиката , знаеш за Великата Теорема на Ферма (значи покрай ней - при доказателството и за степен 3 - Ойлер за пръв път ползва имагинерни числа , после Гаус създава комплексния анализ, без който как щяхме да стигнем до електричеството, аз поне не знам ;) )
Та Ферма по професия не е математик а АДВОКАТ ;).

Кеф - един "средновековен" АДВОКАТ , провокира "високите" технологии на 20век. Де го чукаш , де се пука ;)!!!

Айде и още един такъв "майтап" за анализиране на курса Euro/USDolar ;) - http://finance.news.bg/astro_demo.php .
"В този контекст са и използваните от нас методи за прогнозиране, като освен геоцентричен анализ, използваме и китайска астрология, като този анализ е подчинен на 5 елементния астрологически цикъл, който е наблюдаван и изучаван от Китайците от повече от 3000 години."
Ако сте "метнали" един поглед на книгата "Идзин" там има доста "бинарна" логика ;).

Обаче за мен винаги най-големия майтап е бил, че това дето му викат "Нобелова Награда за Мир" се дава от името на тоя дето е изобретил ТРОТИЛА :) , :) , ;) !!!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

:)))) много обичам i (имагинерната единица) - хем няма корен квадратен от -1, хем има - това си е типично човешко качество - да направим така нещата , че да си постигнем целта! :lol:
todoto написа: Айде и още един такъв "майтап" за анализиране на курса Euro/USDolar ;) - http://finance.news.bg/astro_demo.php .
"В този контекст са и използваните от нас методи за прогнозиране, като освен геоцентричен анализ, използваме и китайска астрология, като този анализ е подчинен на 5 елементния астрологически цикъл, който е наблюдаван и изучаван от Китайците от повече от 3000 години."
Ако сте "метнали" един поглед на книгата "Идзин" там има доста "бинарна" логика ;).
с това ме разби

"Астрологичен анализ (ДЕМО)

Анализ на кешовата търговия

Днес на 13/11/03 очаквам кешовата търговия при сарафите да бъде в границите,1.660/665 –1.680/685 , като еврото очаквам да се търгува в диапазона 1.94 – 1.955, тесните котировки за долара на кешовия пазар очаквам да са в диапазона 1.665/1.675, а за еврото 1.947 – 1.948.

Дневен анализ

EUR/USD

За 13/11/03 – За днес Ки енергията на еврото към долара продължава да се покачва спрямо вторник и сряда и достига: -120 единици, което ще е позитивно за еврото, но Ки енергията на еврото към лирата и йената става негативна за деня, като Ки енергията на еврото към лирата е : -51 единици , а Ки енергията на еврото към йената е: -150 единици, като падането на Ки енергията на еврото към лирата е най-рязко и след това при еврото към йената. Мисля, че видяхме вчера най-високите стойности на еврото към лирата и йената и до края на седмицата еврото ще пада и към лирата и към йената, като очаквам днес да получим след 19 часа българско време силен астро сигнал за покупка на долара, като очаквам вчера и днес до 19 часа българско време еврото да намери своя максимум към долара и да започне да пада.

Имаме силен астро сигнал за покупка на долара от 19 часа българско време днес до 19 часа на 14 Ноември, като 15 и 16 Ноември също са дати със силен астро сигнал за покупка на долара, като Ки енергията на еврото към долара достига минимум от : -250 единици на 15 Ноември. Мисля че в контекста на направените по-горе прогнози е важно да кажем , че на дневна графика еврото ще бъде затворено м/у линиите от 2:1 и 3:1 от различни върхове и дъна, които формират критичните граници за търговия през деня: 1.1577 - 1.1607 - 1.1621/25 - 1.1653 - 1.1691 - 1.1717. Тук е важно да коментираме, че зелената зона 1.1621/25 /53, се определя от ъгли от 3:1 и докато еврото стои под 1.1653 ( 1.1652 е фиксиран ъгъл от квадрат 4 на Ганн) ,то долара ще е в силна позиция за тест на 1.1607 ( 1.1610/16, нива на Ганн) и след това на 1.1577 (1.1570 ниво от времевия анализ на Ганн) където имаме ъгъл от 1:1 от върха от 1.1855, само слизане през деня под 1.1570/77 ще ви даде сигурен сигнал за започващо покачване на долара.

........."
todoto

Мнение от todoto »

Да Роси , обаче за мен (даже още отказвам да го приема) е на по-друго място разбиването :).

Ей ти цитатче от квантовта психология на РАУ -
"В 1965 году доктор Джон С. Белл ( http://www.upscale.utoronto.ca/GeneralI ... eorem.html , http://members.cruzio.com/~quanta/bell2.html , http://www.berlinet.de/schmelzer/PG/Bell.html ) опубликовал работу, которую физики кратко называют "теоремой Белла". Так как на эту тему было опубликовано много абсурда и нелепицы -- и я сам, в том числе, согрешил в своей ранней книге "Космический курок I: Последняя тайна иллюминатов", -- мы будем продвигаться очень медленно и осторожно. Теорема Белла утверждает, что:

Если некоторая объективная вселенная в некотором смысле существует
(т.е. если мы не принимаем наиболее солипсические ереси, высказываемые неосторожными сторонниками копенгагенизма)
и
Если уравнения квантовой механики структурно подобны (изоморфны) этой вселенной,
то
Некоторый вид нелокальной связи существует между любыми двумя частицами, когда-либо входившими в контакт.

Это утверждение покажется вам странным и даже каким-то зловещим, если вы вспомните, что классический тип нелокальной связи, известный человечеству издавна, -- это "магическая" связь. Идея магии заключается в том, что шаман, заполучив прядь ваших волос, может с ее помощью сделать с вами все что угодно. Фрэзер в "Золотой ветви" называет это "симпатической магией"* и характеризует как "примитивное" мышление. Получается, самая передовая наука вернулась к самым "примитивным" идеям?
* То есть магией, основанной на взаимном влечении вещей подобных или находившихся в контакте друг с другом. В первом случае мы имеем дело с гомеопатической, а во втором -- с контагиозной магией" по определению Фрэзера. Нам кажется уместным привести здесь оригинальную фрэзеровскую формулировку принципа контагиозной магии:
Вещи, которые раз пришли в соприкосновение друг с другом, продолжают взаимодействовать на расстоянии после прекращения прямого контакта.
(Фрэзер Д. Д. Золотая ветвь: Исследование магии и религии. М.: Политиздат, 1986, с. 19.)
Не совсем так. Чуть ниже я объясню тонкости "нелокальной связи", но сначала давайте отметим, что идея нелокальной связи кажется настолько немыслимой и запретной многим физикам (которые осознают ее сходство с магией и шаманизмом), что они решили избежать следствий из математических выкладок Белла, подвергнув сомнению его первый шаг, описанный выше, и возвращаясь к бесстыдному солипсизму. До сих пор этот подход открыто проявился (насколько я знаю) только в двух статьях доктора Н. Дэвида Мермина из Колумбийского университета ("Квантовые тайны для всех", Джорнал оф философи, том. 78, 1981, и "Есть ли Луна, когда на нее никто не смотрит?". Физикс тудэй, апрель 1985). Доктор Мермин заявляет, что Луна исчезает, когда на нее никто не смотрит.
Да-да! Я не преувеличиваю. Доктор Мермин пишет: "Можно показать, что Луна не существует, когда на нее никто не смотрит". Ах, если бы он был хоть немного знаком с языком-прим...

Айде стига бе Физиката се зае с доказване съществуването на МАГИЯТА :) , :lol: , :D !
Бабини деветини - магии , уроки и разни тям-подобни дивотии :lol: .

А представи си, как тая теоремка на Бел , доказва само влиянието на миналото върху настоящето.
Демек, нещо като - ако не "внимаваш", какво правиш сега , ще "плащаш" утре ;) !

Ей ти още един "весел" линк "Дао на Физиката" на Фритьов Капра от университета Бъркли :
http://bookap.by.ru/trans/dao/gl1.shtm (виж само цитата от Хайзенберг ;) ) .
"С этой точки зрения, связь между физикой и мистицизмом не только интересна, но и очень важна. Она показывает, что открытия современной физики предложили исследователям два пути: первый ведет к Будде, второй - к Бомбе, - и каждый ученый сам волен выбирать свой путь. Мне кажется, что сложно переоценить важность пути Будды - "пути с сердцем" - сейчас, когда около половины наших специалистов работают на военно-промышленный комплекс, используя огромный творческий потенциал во имя создания все более изощренных орудий массового уничтожения. "

И Буда намесва даже ;).

Тия физици са големи "откачалки" , нали ;) ?
Заключено