Здравей "младо звено от веригата",
- казал показалеца на удобно настанилото се "младо звено от веригата".
Мога ли лекичко да те поместя, ей така съвсем малко, по насам?
- може казало "младото звено", нали сме приятели, щом ме молиш
- ми аз питам и да не питам искам да те преместя, няма избор драги, казал показалеца..
-как така, за какво иде реч, защо така аз съм толкова добро "звено" на никого нищо не съм направил
- знам, че не си но премесити се все пак, че виж как се треса, треперя страшно..
мл.з..
- коя е причината, нищо не разбирам
пок-ца..
- ами притиснало си гръкляна, много силно едвам устата си взима въздух, как да ти каже
мл.з..
- ааа ама аз на гушата ли съм легнало така удобно, мекичко нежно..
пок-ца..
- да на гушата си драги, там си се родили и още си малко и незнаеш но когато пораснеш всичко ще разбереш, ама сега се мърдай малко че не се търпи
мл.з..
- добре, мърдам но нещо много съм се впило тук, мекичкоо а и баща ми ме дърпа така силно от ляво та немога да помръдна
пок-ца..
- пробвай от дясно
мл.з..
- не става изобщо, там дядо ми така ме дърпа а и се закопал дълбоко, нали е стар казва, че се смазва с червена смазка, щот е стар и скърца
пок-ца
- това е кръв глопако, каква смазка:x - дърпаи силно и аз ще мушна да дърпаме дано се скъса..
мл.з..
-ооооооооооооооооооооооооо не нееееее не пипай ми връзките,че ако се скъсам от мен нищо не става веднага ще падна в прахта,ще раждясам ще изчзна
- твойта мама, ще се задушим бе, мозъа вече блуждае
- незнам неее..., това са глупости, не е вярнооо,нашата верига е добра, блестяща, виж на Кримон нейната как се разкъсала и нас ли това искаш да сполети, не по скоро да умира тогава и ще се местим в Канада, голямо тяло, дебел врат..тате дърпай по силно, викаи и на чичо, че тук един пръст показалец нещо си е въобразил, колко добре си бях до вчерааааа,дядоооооо...