1. Специално за казармата се отървах "по болест", сам си се измъкнах (щото годината беше 1995) , но не отричам че по принцип съм ползвал привилегии в други случаиmyha написа: 1 Jovani aide da te pitam niakolko vaprosa
Kak se otarva ot kazarmata sam li go postigna ili na diado i tatko familiata ?
2 Stoni moje da si e prostovat,no si go kazva kakto si e po negov nachin jivota ,taka e ocelial v onezi vremena i onazi sistema ,do tolkova sa my stigali znaniata za niakoi neshta ne kato PRAVILIGIROVANITE OT CK NA BKP
3 Za ychilishteto da ne govorim navsiakade vi galeha i biahte s predimstvo
4 Kato kandidatstvashe za Canada popalni li Deklaracita che tvoite rodnini sa ot CK NA BKP ???????
Mai ne si !!!
Znachi si izlagal
Mai po Vtoria NACHIN si stignal s yspehite si v JIVOTA !!!!!!
Sega se peresh tyka i se razkrivash koi si zashtoto imash ''KANADSKI PASPORT" a mi predi 7 meseca zashto ne se predstavi ?:))))))
''STRAH LOZE PAZI " !!!:))))))
2. Съгласен съм с теб - проблема е че прекалява с натрапчивостта си - ако беше се ограничил "само" с 2-300 мнения в подобна насока нямаше да се намесвам.
3. Така е, но специално аз съм бунтар по природа - такива са били впрочем много от роднините ми от поколения насам, и затова са си жертвали имуществото и живота дори. Баща ми например не е бил на едно мнение с дядо ми и затова е станал инженер. Общото м/у нас е че винаги се изправяме с/у несправедливостите (които оценяваме като такива) и се опитваме да ги решим (а не се плюмчим по форумите). Освен това в професията ми миналото не ми е помогнало с нищо (бях на 17 години през 1990).
4. Не са ми искали подобни данни, иначе щях да ги напиша - разказвал съм за миналото си на хората с които работя - било то Италианци или Канадци и понеже те са интелигентни хора никога не съм имал проблем да бъда откровен в почивките. Много от проблемите тук не са по-различни от тези в БГ или където и да е по света и радостното е, че има хора които са готови да ги идентифицират и да работят за отстраняването им.
С поведението си мисля, че помагам много повече на бъдещите имигранти, но понеже не ме познаваш ще ми е трудно да ти го докажа.