Тоя пират от няколко дни го наблюдавам, още щом закачи кораба на хоризонта и започна да оглежда с далекогледа.
Що ми се сторва, че и ти го наблюдаваше, опасна си ей

А на мен що ли ми се сторва, че и той ни е наблюдавал, а?!Stoni написа:Йо,
Тоя пират от няколко дни го наблюдавам, още щом закачи кораба на хоризонта и започна да оглежда с далекогледа.
Що ми се сторва, че и ти го наблюдаваше, опасна си ей![]()
![]()
Mnogo darza njakoi da mi objasni kakvo iska da kaze Poumpy. Kolko tochno plastas ?а ако не плащаш такса, то плащаш тегленето и при внасяне на 100 долара
ще ти обясня:hullboy написа:Zdraveite
Eto vi oste finanosvi "biseri"
Poumpy napisa:
Mnogo darza njakoi da mi objasni kakvo iska da kaze Poumpy. Kolko tochno plastas ?а ако не плащаш такса, то плащаш тегленето и при внасяне на 100 долара
Hullboy
Значи ако приемем че тази логика е вярна, то банките вместо да се конкурират как да привличат повече нови клиенти (съответно повече нови депозити), трябва да почнат да връщат кандидат-клиентите си под предлог че всеки нов клиент им създава ново задължение, а те не искат да работят на загуба.hullboy написа:
Za bankata tova e zadalzenie, Tova sa tvoite pari koito ti depoziras pri tjah. Te imat zadalzenie da ti gi varnat kogato ides da gi teglis. Dali ste ima pechalba izobsto ne e sigurno. Tova zavisi ot tova kak bankata upravljava parite na klientite.
Kakvi uslugi predlaga i kolko vzima za tjah. Kakvi sa i razhodite.
Dori moze i da zagubi (obrazno kazano ) ako tochno tezi pari gi dade na njakogo kato zaem i toi ne gi varne. Ima mnogo takiva sluchai. Narichat se nesabiraemi krediti.
Ima li simisal da sporja s teb poveche, i da ti objasnjavam.
Ako az ti dam 100 CAD na zaem ( depoziram ) pri teb, a ti obestaes da varnes tezi 100 CAD plus lihva tova pechalba li e za teb?
Moze i da e ako njamas namerenie da gi vrastas i da me " izparzis" no ne mislja che takav e sluchaja s bankite v Canada.
Hullboy
Nikade ne sam pisal che po goljamo zadalzenie ( poveche depozirani pari ) vodjat kam zaguba na bankata.трябва да почнат да връщат кандидат-клиентите си под предлог че всеки нов клиент им създава ново задължение, а те не искат да работят на загуба
Dumite: dori, moze, obrazno kazano ne oznachavat zaguba sas sigurnost.Dori moze i da zagubi (obrazno kazano ) ako tochno tezi pari gi dade na njakogo kato zaem i toi ne gi varne. Ima mnogo takiva sluchai. Narichat se nesabiraemi krediti.
1. Ако имаш над определена сума (1000 или 2000 долара зависи от банката) месечната такса се премахваpoumpy написа:
ще ти обясня:
1. ако си на месечна такса имаш определен брой транзакции, които са безплатни
2. ако не си на месечна такса плащаш всяка отделна транзакция
3. аз не държа 100к в checking acount
4. checking account в TD Canada trust и в NBC са безлихвени, тоест не 2%, а 0%
нямам време и желание да ти търся сайтове на банки, доказващи горните ми думи
на мен не ми трови живота таксата за поддръжка, но да се твърди, че банките не печелят от нея е просто смешно - и от такса поддръжка 22,95 на месец ли нищо не печелят ????iliana написа:1. Ако имаш над определена сума (1000 или 2000 долара зависи от банката) месечната такса се премахваpoumpy написа:
ще ти обясня:
1. ако си на месечна такса имаш определен брой транзакции, които са безплатни
2. ако не си на месечна такса плащаш всяка отделна транзакция
3. аз не държа 100к в checking acount
4. checking account в TD Canada trust и в NBC са безлихвени, тоест не 2%, а 0%
нямам време и желание да ти търся сайтове на банки, доказващи горните ми думи
2. Има банки които изобщо нямат месечна такса - такава е President's Choice
3. Ти не държиш, но има хора които държат и повече от 100 к.
4. Освен тия двете банки има и други, които дават лихва и на чекинг акаунт.
И изобщо какво толкова ви трови живота тая такса за поддръжка на акаунта? Всъщност изобщо не е задължително да имаш сметка, дръж си парите в буркани, нищо не струва.
ето за това иде реч, и аз така казвам, но твоя партнер казва, че не печелят от месечните такси........iliana написа:Общо взето банката печели от много неща. Тея такси които вземат за поддръжка на акунтите са много малък процент.
Айде да не ти разправям какви такси взимат ако имаш бизнес сметка че ще ти се изправят косите.
Абе той се опитва друго да каже ама понякога се изразява сложноето за това иде реч, и аз така казвам, но твоя партнер казва, че не печелят от месечните такси........