Покана за интервю на 24 февруари

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
AleksandrAI

Покана за интервю на 24 февруари

Мнение от AleksandrAI »

Получихме покана за 24 февруари.
При положение че ни бяха писали че сме за сесията за Май, най-много резерва за Март.
А и като им писах на e-mail ми отговориха за 20 минути :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
НОВ СВЕТОВЕН РЕКОРД
Ами това е. Следва яко учене, зубрене и т.н. :lol:
Ако има някой на тази дата да се обади.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито, Александра!!!

Пожелавам ти успешно да минете интервюто и после да се похвалите! А сега здраво залягайте над френския и повече здрави нерви. Ще ви бъдат необходими оттук нататък!

Успех! :lol:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти AleksandrAI :)
Много се радвам, че сте получили дата за интервю. Но от постинга ти нещо не ми е много ясно. Ти от къде разбра, че сте били разпределени за интервю за май и че сте били резерва за март. За първи път сега от теб разбирам, че предварително се знае за коя сесия си. А и ме интересува кога сте пуснали вторите си документи, защото и ние чакаме дата за интервю за първата половина на 2004г., но все още нямаме покана (ние пуснахме вторите документи на 6.10.2003г.). Късмет на интервюто и се надявам на отговор от ваша страна :wink:
laura

Мнение от laura »

AleksandrAI,
С каква цел си си сложил/ла аватар, който "шпионира" компютри? Много ми стана неприятно, когато отворих темата ти и видях, че пълният адрес на моя компютър, информационната му система и изобщо цялата информация, която съществува и се смята за "лична и неприкосновена" е показана там. Извини ме, но това е най-малкото проява на лош вкус. Много ми е ясно, че има програми с които безпроблемно се получва тази информация, но не е нужно да го афишираме така.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Лаура - няма място за притеснение :-) Тази информация компютъра ти я дава на абсолютно всеки сървър (сайт), който посещаваш, и се използва най-често само от администраторите. Освен това в случая ти си единствената, която вижда тази информация - всеки вижда само своята си информация - което всъщност не е особено нарушение на неприкосновеността ни, нали :-)

Поздрави и няма да се плашиш :-) всичко е под контрол.
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

p4eli4ka написа:Здрасти AleksandrAI :)
Много се радвам, че сте получили дата за интервю. Но от постинга ти нещо не ми е много ясно. Ти от къде разбра, че сте били разпределени за интервю за май и че сте били резерва за март. За първи път сега от теб разбирам, че предварително се знае за коя сесия си. А и ме интересува кога сте пуснали вторите си документи, защото и ние чакаме дата за интервю за първата половина на 2004г., но все още нямаме покана (ние пуснахме вторите документи на 6.10.2003г.). Късмет на интервюто и се надявам на отговор от ваша страна :wink:
Ami pisah e-mail do posolstvoto vav Viena zashtoto ne poluchihme otgovor na 2 doc. Ot tam ni otgovoriha che sme nasrocheni za sesiata Mai mesec no sme i rezerva za Martenskata sesia.
A 2 doc gi pusnahme v nachaloto na Noemvri mesec. Poznavam hora koito sa pusnali mnogo predi nas i oshte niamat data. Iavno v momenta razpredeliat mestata. A tova che ni isvikaha taka barzo e iavno kasmet - dano :D

I za sledeneto na komputrite :D
Tova si e prosto usluga na www.danasoft.com taka che idete tam i vijte za kakvo stava duma :D
Prosto se shashkate izlishno. Sajaliavam ako sam stresnal niakoi.
Tova e.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрасти пак AleksandrAI :D
Много благодаря за пояснението. Всичко относно вашата покана ми се изясни. Сега залягайте над френския и късмет от "mon epoux et moi-meme" на интервюто. Au revoir et bon chance :wink:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Chestito! :D
Jelaem vi uspeh na intervuto!
I po-natatak!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Ще стискаме палци да мине много леко и успешно!!!
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

A i neshto do koeto stignah ot lichen opit :roll:
Ako smiatate da minavate kato conjoints de fait po dobre se prejalete i skluchete brak :D
Na nas ni spesti dosta maki.

Tova e.
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

AleksandrAI написа:A i neshto do koeto stignah ot lichen opit :roll:
Ako smiatate da minavate kato conjoints de fait po dobre se prejalete i skluchete brak :D

Tova e.
Здрасти пак приятелю :wink:
Незнам дали мен имаш предвид в този цитат, но ако става въпрос за мен, да знаеш, че ние сме семейство от половин година :smlove:
А това за "mon epoux et moi-meme" го написах в кавички, просто защото е на френски, да не се омешва с останалия текст :D
Айде късмет на интервюто и да пишете как е минало :dance:
Hrisi
Обратна връзка:

Мнение от Hrisi »

Ami tova za braka si e dobra novina Aleksandar :beer: Pozdravlenia
Ne se pritesniavai niama da zagines
Nie s 12g. brak sme oste zivi :D
S brak si e drugo :D
Успех от мен!!!!
Хриси
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

>

Мнение от yaiuat »

AleksandrAI написа:A i neshto do koeto stignah ot lichen opit :roll:

Tova e.
Ne moga sda se suglasq s tova :wink:

:beer: :beer: :D :beer: :beer:

Skluchvaneto na brak ne e zaduljitelno. Conjoint de fait vsushnost e napulno zakonno sushtestvuvane. Ako ne beshe taka nqmashe da ima takuv razdel ot emigraciqta a vsichko shteshe da popada pod sypruzi a ne i de fakto supruzi. Prosto chovek trqbda da durji na svoeto i da otstoqva pravata si bez da dopuska nqkakvi si konsuli da manipulirat jivota mu s priqtelkata mu! :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer:
Mr. Nobody

Email do Viena. Na kakav ezik?

Мнение от Mr. Nobody »

Zddravej Aleksandra,

Bi li ni kazala, ti na kakyv ezik im pisa e-mail vav Viena? Sashto, na koj e-mail adres?

Mersi predvaritelno,

N.
Аватар
AleksandrAI

Re: Email do Viena. Na kakav ezik?

Мнение от AleksandrAI »

Mr. Nobody написа:Zddravej Aleksandra,

Bi li ni kazala, ti na kakyv ezik im pisa e-mail vav Viena? Sashto, na koj e-mail adres?

Mersi predvaritelno,

N.
Parvo az sam Aleksandr :D
Az im pisah na frenski. Eto i e-mail na "Lisa Schreiber" <Lisa.Schreiber@mrci.gouv.qc.ca> tia mai otgovaria za BG-to.
Inache e-mail na posolstvoto vav Viena e: siqvienne@mrci.gouv.qc.ca
Заключено