Получихме покана за 24 февруари.
При положение че ни бяха писали че сме за сесията за Май, най-много резерва за Март.
А и като им писах на e-mail ми отговориха за 20 минути НОВ СВЕТОВЕН РЕКОРД
Ами това е. Следва яко учене, зубрене и т.н.
Ако има някой на тази дата да се обади.
Пожелавам ти успешно да минете интервюто и после да се похвалите! А сега здраво залягайте над френския и повече здрави нерви. Ще ви бъдат необходими оттук нататък!
Здрасти AleksandrAI
Много се радвам, че сте получили дата за интервю. Но от постинга ти нещо не ми е много ясно. Ти от къде разбра, че сте били разпределени за интервю за май и че сте били резерва за март. За първи път сега от теб разбирам, че предварително се знае за коя сесия си. А и ме интересува кога сте пуснали вторите си документи, защото и ние чакаме дата за интервю за първата половина на 2004г., но все още нямаме покана (ние пуснахме вторите документи на 6.10.2003г.). Късмет на интервюто и се надявам на отговор от ваша страна
AleksandrAI,
С каква цел си си сложил/ла аватар, който "шпионира" компютри? Много ми стана неприятно, когато отворих темата ти и видях, че пълният адрес на моя компютър, информационната му система и изобщо цялата информация, която съществува и се смята за "лична и неприкосновена" е показана там. Извини ме, но това е най-малкото проява на лош вкус. Много ми е ясно, че има програми с които безпроблемно се получва тази информация, но не е нужно да го афишираме така.
Лаура - няма място за притеснение :-) Тази информация компютъра ти я дава на абсолютно всеки сървър (сайт), който посещаваш, и се използва най-често само от администраторите. Освен това в случая ти си единствената, която вижда тази информация - всеки вижда само своята си информация - което всъщност не е особено нарушение на неприкосновеността ни, нали :-)
Поздрави и няма да се плашиш :-) всичко е под контрол.
p4eli4ka написа:Здрасти AleksandrAI
Много се радвам, че сте получили дата за интервю. Но от постинга ти нещо не ми е много ясно. Ти от къде разбра, че сте били разпределени за интервю за май и че сте били резерва за март. За първи път сега от теб разбирам, че предварително се знае за коя сесия си. А и ме интересува кога сте пуснали вторите си документи, защото и ние чакаме дата за интервю за първата половина на 2004г., но все още нямаме покана (ние пуснахме вторите документи на 6.10.2003г.). Късмет на интервюто и се надявам на отговор от ваша страна
Ami pisah e-mail do posolstvoto vav Viena zashtoto ne poluchihme otgovor na 2 doc. Ot tam ni otgovoriha che sme nasrocheni za sesiata Mai mesec no sme i rezerva za Martenskata sesia.
A 2 doc gi pusnahme v nachaloto na Noemvri mesec. Poznavam hora koito sa pusnali mnogo predi nas i oshte niamat data. Iavno v momenta razpredeliat mestata. A tova che ni isvikaha taka barzo e iavno kasmet - dano
I za sledeneto na komputrite
Tova si e prosto usluga na www.danasoft.com taka che idete tam i vijte za kakvo stava duma
Prosto se shashkate izlishno. Sajaliavam ako sam stresnal niakoi.
Tova e.
Здрасти пак AleksandrAI
Много благодаря за пояснението. Всичко относно вашата покана ми се изясни. Сега залягайте над френския и късмет от "mon epoux et moi-meme" на интервюто. Au revoir et bon chance
Chestito!
Jelaem vi uspeh na intervuto!
I po-natatak!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
A i neshto do koeto stignah ot lichen opit
Ako smiatate da minavate kato conjoints de fait po dobre se prejalete i skluchete brak
Na nas ni spesti dosta maki.
AleksandrAI написа:A i neshto do koeto stignah ot lichen opit
Ako smiatate da minavate kato conjoints de fait po dobre se prejalete i skluchete brak
Tova e.
Здрасти пак приятелю
Незнам дали мен имаш предвид в този цитат, но ако става въпрос за мен, да знаеш, че ние сме семейство от половин година :smlove:
А това за "mon epoux et moi-meme" го написах в кавички, просто защото е на френски, да не се омешва с останалия текст
Айде късмет на интервюто и да пишете как е минало
Ami tova za braka si e dobra novina Aleksandar Pozdravlenia
Ne se pritesniavai niama da zagines
Nie s 12g. brak sme oste zivi
S brak si e drugo
Успех от мен!!!!
Хриси
AleksandrAI написа:A i neshto do koeto stignah ot lichen opit
Tova e.
Ne moga sda se suglasq s tova
Skluchvaneto na brak ne e zaduljitelno. Conjoint de fait vsushnost e napulno zakonno sushtestvuvane. Ako ne beshe taka nqmashe da ima takuv razdel ot emigraciqta a vsichko shteshe da popada pod sypruzi a ne i de fakto supruzi. Prosto chovek trqbda da durji na svoeto i da otstoqva pravata si bez da dopuska nqkakvi si konsuli da manipulirat jivota mu s priqtelkata mu!