Здравейте. Някъде бях чела че, ако има промяна в името на учебното заведение трябва да се вземе служебна бележка от същото. Та ...въпроса ми е....Мъжет ми е завършил техникум..който сега се води професионална гимназия. Необходима ли ни е такава служебна бележка.
Ако имате време и не е проблем за вас, вземете си бележка.
Нашият опит е такъв - завършили сме техникум, никой от нас не даде такъв документ и никой нищо не ни пита. На нас по-скоро не ни се занимаваше, а и не искахме да се бавим допълнително (в друг град се намира училището).
Аз съм завършил техникум, който също като този на съпругът ви е със леко сменено име но не съм си издавал какъвто и да било допълнителен документ.
Между другото сме минали интервю и също така от Букурещ ни пратиха медицински - така че явно и тях не ги притеснява това.
Наистина, никой няма и да разбере, че е така, ако вие нещо не задълбаете. Това не е проблем и тях не ги интересува. Аз самата съм учила в гмназия с едно име, а сега е със съвсем друго и на никой не му пукаше.
Абе какви техникуми, какви професионални гимназии?!?! Аз също съм завършил техникум, който в момента е ПГ. И какво от това? Да не би диплмата ми, издадена от техникума, да е невалидна!!?
Няма такова нещо.
Споко и успех