TEHNIKYM

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
renata12

TEHNIKYM

Мнение от renata12 »

Здравейте. Някъде бях чела че, ако има промяна в името на учебното заведение трябва да се вземе служебна бележка от същото. Та ...въпроса ми е....Мъжет ми е завършил техникум..който сега се води професионална гимназия. Необходима ли ни е такава служебна бележка.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Ако имате време и не е проблем за вас, вземете си бележка.
Нашият опит е такъв - завършили сме техникум, никой от нас не даде такъв документ и никой нищо не ни пита. На нас по-скоро не ни се занимаваше, а и не искахме да се бавим допълнително (в друг град се намира училището).
renata12

т

Мнение от renata12 »

Все си мисля че ще е добре да взема, за да си спестим евентуални обеснения на интервюто...живот и здраве.
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

renata12, мислиш ли че някой ще дойде от Виена и ще знае че точно твоя техникум си е сменил името?!? Споко!
Аватар
Nilvap
Обратна връзка:

Мнение от Nilvap »

Аз съм завършил техникум, който също като този на съпругът ви е със леко сменено име но не съм си издавал какъвто и да било допълнителен документ.
Между другото сме минали интервю и също така от Букурещ ни пратиха медицински - така че явно и тях не ги притеснява това.

Поздрави и успех,
Павлин
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Наистина, никой няма и да разбере, че е така, ако вие нещо не задълбаете. Това не е проблем и тях не ги интересува. Аз самата съм учила в гмназия с едно име, а сега е със съвсем друго и на никой не му пукаше.
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Абе какви техникуми, какви професионални гимназии?!?! Аз също съм завършил техникум, който в момента е ПГ. И какво от това? Да не би диплмата ми, издадена от техникума, да е невалидна!!? :shock:
Няма такова нещо.
Споко и успех :)
renata12

TEHNIKYM

Мнение от renata12 »

Хора, прави сте!! Така и така тичането по събирането на документите е доста, така че изпрящям каквото имаме и няма да си усложнявам нещата повече.
Заключено