Йо, за теб изпращам лимозина, Гика да парафира служебен е разхода
Благодаря, Стони. "Ово се вика стандарт", както казват братята сърби. Гийка вече ме назначи за главен секретар на една агенция, така, че време е да започне да ми поема разходите, полагащи се на длъжността ми. Тук е мястото да му изкажа благодарността си. Вери съм хапи.
Младежи, с какво се ходи до това езеро, освен с кола? И на нас ни се излиза и ни се вижда с хора на сладка раздумка,пием биричка и играем карти , ако не е вече оговорено карето. Като гледам, отговаряме на всички условия
AnnaR написа:Младежи, с какво се ходи до това езеро, освен с кола? И на нас ни се излиза и ни се вижда с хора на сладка раздумка,пием биричка и играем карти , ако не е вече оговорено карето. Като гледам, отговаряме на всички условия
С автобус 11. Той е на около 30 мин. в събота. Спирка "Lac des Castors". Паркинга е $6 за цял ден.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Гика, ти ша идваш ли, щот са ми необходими 24 ч., служебно по обезпечаването на раьона, я и Браво ше помага, била в час с тая работа
а Йо, ше се заеме с официялната част по посрещането
Няма се излагаме пред чужденците я
Ston4o, ne me broi po organizaciata, pisna mi ot takiva kuponi
otivam na kupon.
ozapti si razgonenata dama, 4e 6a bere6 gaileta s neia. takava "standartna" si e jiv mikser, ne znai6 kva gadost 6te ti zabarka....
Joana написа:Благодаря, Стони. "Ово се вика стандарт", както казват братята сърби. Гийка вече ме назначи за главен секретар на една агенция, така, че време е да започне да ми поема разходите, полагащи се на длъжността ми. Тук е мястото да му изкажа благодарността си. Вери съм хапи.
Чаровни усмивки,
Йо
Аз съм още по-хепи, че помогнах на една заблудена в Канада душа да намери истинското си призвание.
filipne написа:Само гледайте да не ви хванат, че пиенето на алкохол на публични места (освен ако не е в заведение) е забранено. Глобата в Монреал е над $ 100.
Успех !
ЧЕ мен миналата седмица ме видяха да пия бира на баира, ама никой нищо не ми каза даже и крачетата не бях си показала даже
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
filipne написа:Ами такъв е закона. Сега дали глобяват винаги - не знам. Но знам че глобяват. От опит !
Ок
Благодарим за предупреждението
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"