Има ли желаещи

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Stoni написа:....посока :beer: :beer: :beer:

Йо, за теб изпращам лимозина, Гика да парафира служебен е разхода :wink: :wink: :beer:

Благодаря, Стони. "Ово се вика стандарт", както казват братята сърби. Гийка вече ме назначи за главен секретар на една агенция, така, че време е да започне да ми поема разходите, полагащи се на длъжността ми. Тук е мястото да му изкажа благодарността си. Вери съм хапи. :D :wink: :beer:

Чаровни усмивки,
Йо
bravo

Мнение от bravo »

Ivanke, na4aloto na vica e : ebe6-farlia6, ovo e standart.

ne znaeh, 4e ima i za ednokratna upotreba jeni :shock:
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Младежи, с какво се ходи до това езеро, освен с кола? И на нас ни се излиза и ни се вижда с хора на сладка раздумка,пием биричка и играем карти :wink: , ако не е вече оговорено карето. Като гледам, отговаряме на всички условия :wink:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

bravo написа:Ivanke, na4aloto na vica e : ebe6-farlia6, ovo e standart.

Всеки си има различен критерий за стандарт (ударението е по сръбски вариант). Ти си приказваш за твоя, няма лошо, bravo... :lol:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

AnnaR написа:Младежи, с какво се ходи до това езеро, освен с кола? И на нас ни се излиза и ни се вижда с хора на сладка раздумка,пием биричка и играем карти :wink: , ако не е вече оговорено карето. Като гледам, отговаряме на всички условия :wink:
С автобус 11. Той е на около 30 мин. в събота. Спирка "Lac des Castors". Паркинга е $6 за цял ден.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Stoni

Мнение от Stoni »

Гика, ти ша идваш ли, щот са ми необходими 24 ч., служебно по обезпечаването на раьона, 8) я и Браво ше помага, била в час с тая работа :beer:
а Йо, ше се заеме с официялната част по посрещането :beer:
Няма се излагаме пред чужденците я :wink: :wink: :beer: :beer:
bravo

Мнение от bravo »

Ston4o, ne me broi po organizaciata, pisna mi ot takiva kuponi
otivam na kupon.
ozapti si razgonenata dama, 4e 6a bere6 gaileta s neia. takava "standartna" si e jiv mikser, ne znai6 kva gadost 6te ti zabarka....
bravo

Мнение от bravo »

Joana написа:
bravo написа:Ivanke, na4aloto na vica e : ebe6-farlia6, ovo e standart.

Всеки си има различен критерий за стандарт (ударението е по сръбски вариант). Ти си приказваш за твоя, няма лошо, bravo... :lol:

Чаровни усмивки,
Joana

moia standart ne vliza v tvoite srabski. I ne 4akam biznesmeni da me hraniat, kakto i da mi kupuvat parcalki, kakto kazva6.

Niakoi sme si prosto umni :twisted: i umeem sami da se opravim s trud/ vj v talkovnia re4nik/
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Благодаря, Стони. "Ово се вика стандарт", както казват братята сърби. Гийка вече ме назначи за главен секретар на една агенция, така, че време е да започне да ми поема разходите, полагащи се на длъжността ми. Тук е мястото да му изкажа благодарността си. Вери съм хапи. :D :wink: :beer:

Чаровни усмивки,
Йо
Аз съм още по-хепи, че помогнах на една заблудена в Канада душа да намери истинското си призвание. ;) :lol: :rotfl:
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Meрси, Стойнев. :beer:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Само гледайте да не ви хванат, че пиенето на алкохол на публични места (освен ако не е в заведение) е забранено. Глобата в Монреал е над $ 100.

Успех !
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

filipne написа:Само гледайте да не ви хванат, че пиенето на алкохол на публични места (освен ако не е в заведение) е забранено. Глобата в Монреал е над $ 100.

Успех !
ЧЕ мен миналата седмица ме видяха да пия бира на баира, ама никой нищо не ми каза :?: даже и крачетата не бях си показала даже :wink:

:beer:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Ами такъв е закона. Сега дали глобяват винаги - не знам. Но знам че глобяват. От опит ! :lol:
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

filipne написа:Ами такъв е закона. Сега дали глобяват винаги - не знам. Но знам че глобяват. От опит ! :lol:
Ок :wink:
Благодарим за предупреждението :beer:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Заключено