tova slychva li se v Canada ???
tova slychva li se v Canada ???
Двама полицаи от Велинград са застреляли 68-годишен мъж при самоцелна стрелба. Директорът на РДВР-Пазарджик полковник Жоро Стоицев подаде оставка във връзка с този случай.
Вчера следобед около 15 ч. Двама униформени полицаи от РПУ Велинград са извършвали без разрешение и по собствена инициатива оглед на хижа в района на село Дорково, община Ракитово на територията на РПУ Велинград. Това са Стоян Пачалов и Росен Овчаров.
На излизане от хижата те решили да пострелят по бетонна колона и от рикошета бил прострелян 68-годишния Георги Василев Божанов от с. Дорково. Двамата полицаи дори не забелязали, че са простреляли човек. По-късно го открили още жив. Качили го на колата, но по пътя към болницата във Велинград той починал.
Министър Румен Петков изказа съболезнования на семейството и трите му деца и изрази готовността на МВР да поеме всички разходи по погребението. Двамата полицаи са дадени на военна прокуратура – Пловдив, образувано е производство, снети са им подробни обяснения и натривки от ръцете.
Вчера следобед около 15 ч. Двама униформени полицаи от РПУ Велинград са извършвали без разрешение и по собствена инициатива оглед на хижа в района на село Дорково, община Ракитово на територията на РПУ Велинград. Това са Стоян Пачалов и Росен Овчаров.
На излизане от хижата те решили да пострелят по бетонна колона и от рикошета бил прострелян 68-годишния Георги Василев Божанов от с. Дорково. Двамата полицаи дори не забелязали, че са простреляли човек. По-късно го открили още жив. Качили го на колата, но по пътя към болницата във Велинград той починал.
Министър Румен Петков изказа съболезнования на семейството и трите му деца и изрази готовността на МВР да поеме всички разходи по погребението. Двамата полицаи са дадени на военна прокуратура – Пловдив, образувано е производство, снети са им подробни обяснения и натривки от ръцете.
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Когато убиха "Чората", аз исках оставката на този министър, още тогава той, въпреки че беше от няколко месеца трябваше да си отиде, за оказаната подкрепа на генерала от нашето село и за спретнатите лъжи.За мен беше, т.е. за мен си е било по яано от преди това но исках с доводи да разясним (ако има на кого),защо конкретно не става това диване за нищо
Това е е е е какви думи да използвам, за да изразя тези действия на такива длъжности в нашата родна ........
очаквайте продължение.............
Това е е е е какви думи да използвам, за да изразя тези действия на такива длъжности в нашата родна ........
очаквайте продължение.............
Толкова ли слаби ти били нервите бе Док а
инак аз съм си такъв какъвто съм и всеки който ме познава го знае.
Може и ти да го разбереш, а може и да си знаеш, дали не се познаваме, това югозапада е нещо като Лавал?!!?
Да не би да те подразни нещо за генерала от нашето село, щот все ми се струва, че нещо общо си имате :idea:
Що ли, може би 6 чуство или друго 6-то експертно

инак аз съм си такъв какъвто съм и всеки който ме познава го знае.
Може и ти да го разбереш, а може и да си знаеш, дали не се познаваме, това югозапада е нещо като Лавал?!!?
Да не би да те подразни нещо за генерала от нашето село, щот все ми се струва, че нещо общо си имате :idea:
Що ли, може би 6 чуство или друго 6-то експертно

Много лесно взе да сменяш генерали и да искаш оставки Стони!
Дай малко по-спокойно.
А това,че онова аверче Чората се е самонаранило падайки по стълбите на полицията няколко пъти си беше чисто негов проблем.Не трябва да се пие чак толкова много.
А пък то ако по тоя начин можеха да се рашат всички проблеми на БГ свързани с криминалния контингент...........идеално!
Ама някак си не става всички да се изподхлъзват по стълбичките.........рррррраиррраш ли?
Много се вижда за съжаление.
И друго нещо-прекалено много знаеш за ченге,което се опитва да докаже,че не живее в БГ.
Може и да попитам генерала като се видим през уикенда за теб.
Щот с него сме приятели от далечната 1982 г. когато даже и не беше ченге а студент по физика.
А сега мисли за кой от генералите става въпрос!
Док.............
Дай малко по-спокойно.
А това,че онова аверче Чората се е самонаранило падайки по стълбите на полицията няколко пъти си беше чисто негов проблем.Не трябва да се пие чак толкова много.
А пък то ако по тоя начин можеха да се рашат всички проблеми на БГ свързани с криминалния контингент...........идеално!
Ама някак си не става всички да се изподхлъзват по стълбичките.........рррррраиррраш ли?
Много се вижда за съжаление.
И друго нещо-прекалено много знаеш за ченге,което се опитва да докаже,че не живее в БГ.
Може и да попитам генерала като се видим през уикенда за теб.
Щот с него сме приятели от далечната 1982 г. когато даже и не беше ченге а студент по физика.
А сега мисли за кой от генералите става въпрос!
Док.............
TROUBLEMAKER
Въпреки, че демонстрираш познанства с генерал, който има общо с полупроводниците, ще ти кажа, че за мен ерархии няма а има само хора които си вършат работата за което си носят заплатата в къщи.Всеки който е друго от това е лайно пък бил той и генерал на генерали.
За падналите като чората "по стълбите", за мен е само безсилие и некомпетентност от най високо ниво в една скапана и пълна с мърша система, която гнети хората (доколкото са останали и съхранили като такива) в родината ми.При нормални условия този тумор отдавна да е умъртвил организма от, който суче но по геополитически процеси агонията продължава(незнам до кога).
Това не е пост пряко към теб, защото с демонстриращата ти компетентност ти показваш яка некомпетентност по "основи на нормалния живот"вървейки по стълби от които можеш да паднеш в зависимост от преминаващ КРОКОГЛАДНОЗЪБЕЦ на деня а към някого който мисли като мен, просто ей така за ФЪН.
За падналите като чората "по стълбите", за мен е само безсилие и некомпетентност от най високо ниво в една скапана и пълна с мърша система, която гнети хората (доколкото са останали и съхранили като такива) в родината ми.При нормални условия този тумор отдавна да е умъртвил организма от, който суче но по геополитически процеси агонията продължава(незнам до кога).
Това не е пост пряко към теб, защото с демонстриращата ти компетентност ти показваш яка некомпетентност по "основи на нормалния живот"вървейки по стълби от които можеш да паднеш в зависимост от преминаващ КРОКОГЛАДНОЗЪБЕЦ на деня а към някого който мисли като мен, просто ей така за ФЪН.
Нещо като опит за сплашване ми звучат приказките ти Стони.
Ама чичо ти Док не се плаши така лесно от сложните ти умозаключения.
Пък живота е колело.
Знае ли се какво ще стане?
Ако знаеш колко ченгета преминават през нас...........
Не си ли мислил,че ти можеш да попаднеш на някой такъв като мен?
И после за да има фан.................ей просто така.Нищо лично.
Док..............
Ама чичо ти Док не се плаши така лесно от сложните ти умозаключения.
Пък живота е колело.
Знае ли се какво ще стане?
Ако знаеш колко ченгета преминават през нас...........
Не си ли мислил,че ти можеш да попаднеш на някой такъв като мен?
И после за да има фан.................ей просто така.Нищо лично.
Док..............

TROUBLEMAKER
Лозенец. Синът на министъра на правосъдието Георги Петканов е участвал в масово сбиване в дискотека в курортното селище Лозенец. Това съобщиха за Дарик Радио – Бургас добре информирани източници.
В мелето е разбита колата на българин с норвежко гражданство. Не се съобщава за пострадали при побоя.
Информацията е на
V niakoi strani niakoi hora si podavat ostavkata za tova ama v BG mai si e ot vreme ono !!!!!
В мелето е разбита колата на българин с норвежко гражданство. Не се съобщава за пострадали при побоя.
Информацията е на
V niakoi strani niakoi hora si podavat ostavkata za tova ama v BG mai si e ot vreme ono !!!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Нещо май не си чела Пруст внимателно... Я се върни бързо по следите на изгубеното времеJeeves написа:Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран![]()

!??!?!?!ts написа:Нещо май не си чела Пруст внимателно... Я се върни бързо по следите на изгубеното времеJeeves написа:Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран![]()
По-добре махни последната буква на болд-натата дума и се обръщай към мен в мъжки род :drink:
А за Пруст /Прост/ - той е може би единственият писател, на който съм започваЛ книга и съм я зарязваЛ непрочетена - "Содом и Гомор"

Сори, мъжки, с тая котка винаги съм мислил, че си жена! Моя е грешката!... Бе не си попаднал на точната книга. Без майтап, аз много често зарязвам книги, не им се церемоня, ама точно Следите на Пруст ги прочетох от кора до кора. С нищо не напомнят на СтониJeeves написа:!??!?!?!ts написа:Нещо май не си чела Пруст внимателно... Я се върни бързо по следите на изгубеното времеJeeves написа:Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран![]()
По-добре махни последната буква на болд-натата дума и се обръщай към мен в мъжки род :drink:
А за Пруст /Прост/ - той е може би единственият писател, на който съм започваЛ книга и съм я зарязваЛ непрочетена - "Содом и Гомор"