tova slychva li se v Canada ???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
myha

tova slychva li se v Canada ???

Мнение от myha »

Двама полицаи от Велинград са застреляли 68-годишен мъж при самоцелна стрелба. Директорът на РДВР-Пазарджик полковник Жоро Стоицев подаде оставка във връзка с този случай.

Вчера следобед около 15 ч. Двама униформени полицаи от РПУ Велинград са извършвали без разрешение и по собствена инициатива оглед на хижа в района на село Дорково, община Ракитово на територията на РПУ Велинград. Това са Стоян Пачалов и Росен Овчаров.

На излизане от хижата те решили да пострелят по бетонна колона и от рикошета бил прострелян 68-годишния Георги Василев Божанов от с. Дорково. Двамата полицаи дори не забелязали, че са простреляли човек. По-късно го открили още жив. Качили го на колата, но по пътя към болницата във Велинград той починал.

Министър Румен Петков изказа съболезнования на семейството и трите му деца и изрази готовността на МВР да поеме всички разходи по погребението. Двамата полицаи са дадени на военна прокуратура – Пловдив, образувано е производство, снети са им подробни обяснения и натривки от ръцете.
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Stoni

Мнение от Stoni »

Когато убиха "Чората", аз исках оставката на този министър, още тогава той, въпреки че беше от няколко месеца трябваше да си отиде, за оказаната подкрепа на генерала от нашето село и за спретнатите лъжи.За мен беше, т.е. за мен си е било по яано от преди това но исках с доводи да разясним (ако има на кого),защо конкретно не става това диване за нищо
Това е е е е какви думи да използвам, за да изразя тези действия на такива длъжности в нашата родна ........

очаквайте продължение.............
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

А стига с тия чингидджийкки изпълнения бе Стони!
И стига с тия "продължения".
Кой си мислиш че лъжеш?
Ахмаците ли?
Ко се праиш на най отвореното ченге.
Док............. :metro:
TROUBLEMAKER
Stoni

Мнение от Stoni »

Толкова ли слаби ти били нервите бе Док а :lol:
инак аз съм си такъв какъвто съм и всеки който ме познава го знае.
Може и ти да го разбереш, а може и да си знаеш, дали не се познаваме, това югозапада е нещо като Лавал?!!?
Да не би да те подразни нещо за генерала от нашето село, щот все ми се струва, че нещо общо си имате :idea:
Що ли, може би 6 чуство или друго 6-то експертно :?:
Аватар
some

Мнение от some »

Toia vapros beshe ritorichen nali?
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Много лесно взе да сменяш генерали и да искаш оставки Стони!
Дай малко по-спокойно.
А това,че онова аверче Чората се е самонаранило падайки по стълбите на полицията няколко пъти си беше чисто негов проблем.Не трябва да се пие чак толкова много.
А пък то ако по тоя начин можеха да се рашат всички проблеми на БГ свързани с криминалния контингент...........идеално!
Ама някак си не става всички да се изподхлъзват по стълбичките.........рррррраиррраш ли?
Много се вижда за съжаление.

И друго нещо-прекалено много знаеш за ченге,което се опитва да докаже,че не живее в БГ.
Може и да попитам генерала като се видим през уикенда за теб.
Щот с него сме приятели от далечната 1982 г. когато даже и не беше ченге а студент по физика.
А сега мисли за кой от генералите става въпрос!
Док.............
TROUBLEMAKER
Stoni

Мнение от Stoni »

Въпреки, че демонстрираш познанства с генерал, който има общо с полупроводниците, ще ти кажа, че за мен ерархии няма а има само хора които си вършат работата за което си носят заплатата в къщи.Всеки който е друго от това е лайно пък бил той и генерал на генерали.
За падналите като чората "по стълбите", за мен е само безсилие и некомпетентност от най високо ниво в една скапана и пълна с мърша система, която гнети хората (доколкото са останали и съхранили като такива) в родината ми.При нормални условия този тумор отдавна да е умъртвил организма от, който суче но по геополитически процеси агонията продължава(незнам до кога).
Това не е пост пряко към теб, защото с демонстриращата ти компетентност ти показваш яка некомпетентност по "основи на нормалния живот"вървейки по стълби от които можеш да паднеш в зависимост от преминаващ КРОКОГЛАДНОЗЪБЕЦ на деня а към някого който мисли като мен, просто ей така за ФЪН.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Нещо като опит за сплашване ми звучат приказките ти Стони.
Ама чичо ти Док не се плаши така лесно от сложните ти умозаключения.
Пък живота е колело.
Знае ли се какво ще стане?
Ако знаеш колко ченгета преминават през нас...........
Не си ли мислил,че ти можеш да попаднеш на някой такъв като мен?
И после за да има фан.................ей просто така.Нищо лично.
Док.............. :lol:
TROUBLEMAKER
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран ;) :beer:
Аватар
myha

Мнение от myha »

I vse pak mai ne se slychva v Canada !!!!!:)))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Аватар
myha

Мнение от myha »

Лозенец. Синът на министъра на правосъдието Георги Петканов е участвал в масово сбиване в дискотека в курортното селище Лозенец. Това съобщиха за Дарик Радио – Бургас добре информирани източници.
В мелето е разбита колата на българин с норвежко гражданство. Не се съобщава за пострадали при побоя.
Информацията е на

V niakoi strani niakoi hora si podavat ostavkata za tova ama v BG mai si e ot vreme ono !!!!!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

myha написа:I vse pak mai ne se slychva v Canada !!!!!:)))
В Канада не но в БГ да!
А Стони май изобщо не е в Канада муха а си е в БГ.
А в БГ много и най-разнообразни работи се случват.
Док................
TROUBLEMAKER
ts

Мнение от ts »

Jeeves написа:Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран ;) :beer:
Нещо май не си чела Пруст внимателно... Я се върни бързо по следите на изгубеното време :wink:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

ts написа:
Jeeves написа:Stoni, сега се сетих на кой писател-класик ми приличаш - Марсел Пруст. Защо ли - ами заради тоталната липса на смисъл и връзка между и в изреченията, които пък от своя страна рядко са по-кратки от една страница. За разлика от Стони обаче, Пруст поне бива редактиран ;) :beer:
Нещо май не си чела Пруст внимателно... Я се върни бързо по следите на изгубеното време :wink:
!??!?!?!

По-добре махни последната буква на болд-натата дума и се обръщай към мен в мъжки род :drink:
А за Пруст /Прост/ - той е може би единственият писател, на който съм започваЛ книга и съм я зарязваЛ непрочетена - "Содом и Гомор" :shock:
ts

Мнение от ts »

Jeeves написа:
ts написа:
!??!?!?!

По-добре махни последната буква на болд-натата дума и се обръщай към мен в мъжки род :drink:
А за Пруст /Прост/ - той е може би единственият писател, на който съм започваЛ книга и съм я зарязваЛ непрочетена - "Содом и Гомор" :shock:
Сори, мъжки, с тая котка винаги съм мислил, че си жена! Моя е грешката!... Бе не си попаднал на точната книга. Без майтап, аз много често зарязвам книги, не им се церемоня, ама точно Следите на Пруст ги прочетох от кора до кора. С нищо не напомнят на Стони :beer:
Заключено