Az pak chetoh proekt za izmenenie na na danachnite krediti, kadeto se dava dopalnitelen credit, t.e. dopalnitelen refund za single tazpayer, koito si ima domashni lubimci. Ne mojah da razbera samo che na parche lubimec li beshe ili na vid, shtoto edno e da imash 10 kucheta drugo e da imash 10 papagala.
Хайде стига бе! Хей, щом някой някакви подробности разбере, веднага да пуснете инфо! И без това се чудя как да си намеря оправдание да дам повече от хилядарка за папагал.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Niama, to izhvar4a po svoi si dela, smiatam da iskam neustoiki ot darjavata, 4e mu kupih suma ti zarna i sega osven da hrania mestnata Far4a6ta fauna s cel utrinen koncert.....
bravo написа:Niama, to izhvar4a po svoi si dela, smiatam da iskam neustoiki ot darjavata, 4e mu kupih suma ti zarna i sega osven da hrania mestnata Far4a6ta fauna s cel utrinen koncert.....
храни което с тази храна,може да потегли
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Joy написа:Хайде стига бе! Хей, щом някой някакви подробности разбере, веднага да пуснете инфо! И без това се чудя как да си намеря оправдание да дам повече от хилядарка за папагал.
eee, ама ти искаш "какаду" да си вземеш, не обикновен а за "ара" е доста повече от хилядарка
Az imam ribi, ama dve stanaha ogromni riboci i ve4e akvariuma im e tesen ta mislim da gi parjim. Ako ima jelaeshti da pohapnat priasna riba da se obajdat
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!