Dobavki za domashni lubimci 2007

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Boris

Dobavki za domashni lubimci 2007

Мнение от Boris »

Az pak chetoh proekt za izmenenie na na danachnite krediti, kadeto se dava dopalnitelen credit, t.e. dopalnitelen refund za single tazpayer, koito si ima domashni lubimci. Ne mojah da razbera samo che na parche lubimec li beshe ili na vid, shtoto edno e da imash 10 kucheta drugo e da imash 10 papagala.
Never give up !
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

или 1000 мравки...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Ами ако имам слон, па макар и само един :roll: ? ... Затова смятам, че ще е най-добре да е на килограм живо тегло :wink: :D!
Obey gravity ... It's the law!
Joy

Мнение от Joy »

Хайде стига бе! :shock: Хей, щом някой някакви подробности разбере, веднага да пуснете инфо! И без това се чудя как да си намеря оправдание да дам повече от хилядарка за папагал. :roll:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

някой да иска котенца - малки, пухкави сладки котенца, подходящи за данъчен кредит ... мхм, нашата котка скоро ще става майка :wink: :lol:
bravo

Мнение от bravo »

Nie ve4e si vzehme edno na 3 meseca, 4erno.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

браво, а за пилето ще вземете ли данъчен кредит :rotfl: :rotfl:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bravo

Мнение от bravo »

Niama, to izhvar4a po svoi si dela, smiatam da iskam neustoiki ot darjavata, 4e mu kupih suma ti zarna i sega osven da hrania mestnata Far4a6ta fauna s cel utrinen koncert..... :shock:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bravo написа:Niama, to izhvar4a po svoi si dela, smiatam da iskam neustoiki ot darjavata, 4e mu kupih suma ti zarna i sega osven da hrania mestnata Far4a6ta fauna s cel utrinen koncert..... :shock:
храни което с тази храна,може да потегли :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
bravo

Мнение от bravo »

Moje i az da hapna, 6a spestiavam ot mese4na karta za metro :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Joy написа:Хайде стига бе! :shock: Хей, щом някой някакви подробности разбере, веднага да пуснете инфо! И без това се чудя как да си намеря оправдание да дам повече от хилядарка за папагал. :roll:
eee, ама ти искаш "какаду" да си вземеш, не обикновен :D а за "ара" е доста повече от хилядарка
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

За коя страна говориме? :roll: Канада ли? :shock:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Az imam ribi, ama dve stanaha ogromni riboci i ve4e akvariuma im e tesen ta mislim da gi parjim. Ako ima jelaeshti da pohapnat priasna riba da se obajdat :wink:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Заключено