Hubavo e che osaznavas kade e prichinata, i che ne si krivis dusata.
Emcho napisa:
Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem , no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame....
Az mislja che si poiznerven malko sega no tova njama da trae tsjal zivot.
Raboti zdravo po nestata koito iskas da podobris I ti garantiram che rano ili kasno ste stane. Nisto ne stava vednaga i s takava skorost s kakvato ni se iska. No kakto vizdas mai njamas mnogo grugi alternativi.
Zapretvai rakavi, ne se otkazvai i nestata ste se naredjat.
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite. em4o
Не знам какви претенции имаш Ем4о, но виж само как си написал ордре професионел на инженерите
върви после обеснявай че си инженер на някой канадец франкофон
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite.
От скромния ми опит излиза, че инженерският ордер е най-лесната за прескачане бариера. Трябва просто да вземеш няколко изпита. Всичко е обективно, няма връзкарсва, лични предпочитания и т.н. Това, че не отсява само най-добрите е вярно, критериите не са високи (като се сетя с каква "подготовка" си взех последния изпит). Трудните за прескачане бариери са след влизането в ордата.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite.
От скромния ми опит излиза, че инженерският ордер е най-лесната за прескачане бариера. Трябва просто да вземеш няколко изпита. Всичко е обективно, няма връзкарсва, лични предпочитания и т.н. Това, че не отсява само най-добрите е вярно, критериите не са високи (като се сетя с каква "подготовка" си взех последния изпит). Трудните за прескачане бариери са след влизането в ордата.
em4o написа:Tuk sum , za6toto si davam smetka 4e v BG ne moga da oceleia. Tuk i s nai groznata rabota moga da izkaram 1000$ na mesec , v BG ne moga. Estestveno ne sum do6ul zatova tuk , kakto i vsi4ki drugi emigranti sum do6ul s golemi nadejdi i planove....... Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem, no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame.
Ооо, Емчо е доста поузрял и малко поканадчен вече. Я какъв мек тон и какви житейски прозрения . Да не вадим за сравнение изказвания отпреди няколко месеца, дето бяха доста ал англе и ал джазира ! Голям напредък !
Еееееееееееееееееййййй!
Изядохте го това момче Емчо бре!
Дайте малко по кротко.Какво толкова сте се изнервили.
Ами казва си някои истини момчето.
Няма ли право да критикува щом ги вижда нещата така?
Нали за демокрация говорим всички ние.
И толерантност.
Док................
Doktora написа:Еееееееееееееееееййййй!
Изядохте го това момче Емчо бре!
Дайте малко по кротко.Какво толкова сте се изнервили.
Ами казва си някои истини момчето.
Няма ли право да критикува щом ги вижда нещата така?
Нали за демокрация говорим всички ние.
И толерантност.
Док................
Ей затова го ядат:
"Пуснато на Пон Ное 07, 2005 11:14 pm Заглавие lkcfjgv
Niakoi pita6e , koga se vru6tam? Otgovariam , vru6tam se naprolet .
6te vi se obadia specialno da doidete da me posre6nete ( ili izpratite) kakto doide. Vse pak vseki zaslujava svoite 10 sekundi slava nali taka ..... Nadiavam se da ne hvurliate po mene cvetia a samo pa4ki ...."
iliana написа:Ей, Емчо е свестно момче. Познавам го. Ама според мен е сбъркал провинцията.
А ей за тия му думи шапка свалям
Ami hodih si , osuznah sobstvenata si posredstvenost i se vurnah obratno......
Колко от нас пишештите тук имат смелост да напишат подобно нещо?
Няма спор, че е симпатяга... Сега вече е ясно как обикновено се развиват нещата... Няма ала-бала, като не ти харесва връщаш се и ставаш при всички положения по-умен...
НЯМА,
защото това е моя личен избор.
Тук съм много преди да пристигна със самолета и не бях вече в КРАКОЗИЯ много време преди да го хвана.
Мислете бе, мислете нали сте ВЕЛИКОКРАКОЗИЯНЦИ, как може да Ви излъже един "простт" дебел АМ.
Тапанари
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite. em4o
Не знам какви претенции имаш Ем4о, но виж само как си написал ордре професионел на инженерите
върви после обеснявай че си инженер на някой канадец франкофон
Tova znam 4e go sburkah ama me domurzia da go tursia v re4nika.......eeee namerih si maistora... are pii edna ot mene
em4o написа:Tuk sum , za6toto si davam smetka 4e v BG ne moga da oceleia. Tuk i s nai groznata rabota moga da izkaram 1000$ na mesec , v BG ne moga. Estestveno ne sum do6ul zatova tuk , kakto i vsi4ki drugi emigranti sum do6ul s golemi nadejdi i planove....... Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem, no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame.
Ооо, Емчо е доста поузрял и малко поканадчен вече. Я какъв мек тон и какви житейски прозрения . Да не вадим за сравнение изказвания отпреди няколко месеца, дето бяха доста ал англе и ал джазира ! Голям напредък !
Abe nai6 kvo, mnoooooo si gotina na taia snimka , ima6 li i drugi takiva Are nema da te zanimavam .........