Отрицателните страни на живота в Канада.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Kam Emcho

Hubavo e che osaznavas kade e prichinata, i che ne si krivis dusata.

Emcho napisa:
Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem , no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame....
Az mislja che si poiznerven malko sega no tova njama da trae tsjal zivot.
Raboti zdravo po nestata koito iskas da podobris I ti garantiram che rano ili kasno ste stane. Nisto ne stava vednaga i s takava skorost s kakvato ni se iska. No kakto vizdas mai njamas mnogo grugi alternativi.

Zapretvai rakavi, ne se otkazvai i nestata ste se naredjat.

Hullboy
todor73

Re: Canada

Мнение от todor73 »

em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite. em4o
Не знам какви претенции имаш Ем4о, но виж само как си написал ордре професионел на инженерите :D
върви после обеснявай че си инженер на някой канадец франкофон
ivandi

Мнение от ivandi »

em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite.
От скромния ми опит излиза, че инженерският ордер е най-лесната за прескачане бариера. Трябва просто да вземеш няколко изпита. Всичко е обективно, няма връзкарсва, лични предпочитания и т.н. Това, че не отсява само най-добрите е вярно, критериите не са високи (като се сетя с каква "подготовка" си взех последния изпит). Трудните за прескачане бариери са след влизането в ордата.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
todor73

Мнение от todor73 »

ivandi написа:
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite.
От скромния ми опит излиза, че инженерският ордер е най-лесната за прескачане бариера. Трябва просто да вземеш няколко изпита. Всичко е обективно, няма връзкарсва, лични предпочитания и т.н. Това, че не отсява само най-добрите е вярно, критериите не са високи (като се сетя с каква "подготовка" си взех последния изпит). Трудните за прескачане бариери са след влизането в ордата.
Тук си абсолютно прав иванди, за съжаление
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

em4o написа:Tuk sum , za6toto si davam smetka 4e v BG ne moga da oceleia. Tuk i s nai groznata rabota moga da izkaram 1000$ na mesec , v BG ne moga. Estestveno ne sum do6ul zatova tuk , kakto i vsi4ki drugi emigranti sum do6ul s golemi nadejdi i planove....... Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem, no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame.
Ооо, Емчо е доста поузрял и малко поканадчен вече. Я какъв мек тон и какви житейски прозрения :D. Да не вадим за сравнение изказвания отпреди няколко месеца, дето бяха доста ал англе и ал джазира :wink:! Голям напредък :thumbsup:!
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Еееееееееееееееееййййй!
Изядохте го това момче Емчо бре! :shock:
Дайте малко по кротко.Какво толкова сте се изнервили.
Ами казва си някои истини момчето.
Няма ли право да критикува щом ги вижда нещата така?
Нали за демокрация говорим всички ние.
И толерантност.
Док................
TROUBLEMAKER
ts

Мнение от ts »

Doktora написа:Еееееееееееееееееййййй!
Изядохте го това момче Емчо бре! :shock:
Дайте малко по кротко.Какво толкова сте се изнервили.
Ами казва си някои истини момчето.
Няма ли право да критикува щом ги вижда нещата така?
Нали за демокрация говорим всички ние.
И толерантност.
Док................
Ей затова го ядат:

"Пуснато на Пон Ное 07, 2005 11:14 pm Заглавие lkcfjgv

--------------------------------------------------------------------------------

Niakoi pita6e , koga se vru6tam? Otgovariam , vru6tam se naprolet .
6te vi se obadia specialno da doidete da me posre6nete ( ili izpratite) kakto doide. Vse pak vseki zaslujava svoite 10 sekundi slava nali taka ..... Nadiavam se da ne hvurliate po mene cvetia a samo pa4ki ...."

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#172047

:wink:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Ей, Емчо е свестно момче. Познавам го. Ама според мен е сбъркал провинцията.

А ей за тия му думи шапка свалям
Ami hodih si , osuznah sobstvenata si posredstvenost i se vurnah obratno......
Колко от нас пишештите тук имат смелост да напишат подобно нещо?
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
bbb

Мнение от bbb »

iliana написа:Ей, Емчо е свестно момче. Познавам го. Ама според мен е сбъркал провинцията.

Koe, che Canada e super za posredstvenite li? :D :D :D

Problemut ne bil v Canada , a samo v provinciata.Mi to blizko do akula. :D
Последно промяна от bbb на Сря Юли 26, 2006 11:29 am, променено общо 1 път.
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно. :) :) :)
ts

Мнение от ts »

iliana написа:Ей, Емчо е свестно момче. Познавам го. Ама според мен е сбъркал провинцията.

Няма спор, че е симпатяга... :) Сега вече е ясно как обикновено се развиват нещата... Няма ала-бала, като не ти харесва връщаш се и ставаш при всички положения по-умен...
Stoni

Мнение от Stoni »

НЯМА,
защото това е моя личен избор. :beer: :beer: :beer:
Тук съм много преди да пристигна със самолета и не бях вече в КРАКОЗИЯ много време преди да го хвана.
Мислете бе, мислете нали сте ВЕЛИКОКРАКОЗИЯНЦИ, как може да Ви излъже един "простт" дебел АМ.
Тапанари :x
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Stoni, дъвки без захар дъвчиш ли? Ако да ,време е да ги спреш!
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Stoni

Мнение от Stoni »

Това си ми е още от времето на дъвките "ИДЕАЛ" или и те, такова ......:D
Аватар
em4o
Обратна връзка:

Мнение от em4o »

todor73 написа:
em4o написа: ......Za mene tia "ordre proffecionel des engeneur " i drugi podobni organizacii za vsiaka profesia sa pulno bezumie i bariera pred emigrantite , koiato bariera ne otsiava nai dobrite. em4o
Не знам какви претенции имаш Ем4о, но виж само как си написал ордре професионел на инженерите :D
върви после обеснявай че си инженер на някой канадец франкофон
Tova znam 4e go sburkah ama me domurzia da go tursia v re4nika.......eeee namerih si maistora... :D are pii edna :beer: ot mene
от умората ми омръзна.....
Аватар
em4o
Обратна връзка:

Мнение от em4o »

anxeli написа:
em4o написа:Tuk sum , za6toto si davam smetka 4e v BG ne moga da oceleia. Tuk i s nai groznata rabota moga da izkaram 1000$ na mesec , v BG ne moga. Estestveno ne sum do6ul zatova tuk , kakto i vsi4ki drugi emigranti sum do6ul s golemi nadejdi i planove....... Pri4inata da ne gi realiziram dosega si e izcialo v mene. Dopusnah mnogo gre6ki idvaiki tuka , niakoi popravimi , nikoi ne, no niama da vi zanimavam s tova... Canada naistina predlaga mnogo vuzmojnosti za po dobur jivot na vseki, za realizirane v profesiata, za edin mnogo po dobur standart ot BG, za u4ene...no Canada postavia i mnogo prepiatstvia, za koito nie idvaiki tuk znaem, no kato se sbluskame s deistvitelnostta se poiznerviame.
Ооо, Емчо е доста поузрял и малко поканадчен вече. Я какъв мек тон и какви житейски прозрения :D. Да не вадим за сравнение изказвания отпреди няколко месеца, дето бяха доста ал англе и ал джазира :wink:! Голям напредък :thumbsup:!
Abe nai6 kvo, mnoooooo si gotina na taia snimka :oops: , ima6 li i drugi takiva :?: Are nema da te zanimavam ......... :wink:
от умората ми омръзна.....
Заключено