Не мога да си легна без да ме целунеш за лека нощ, Гийк. Целувките ти са омайващи... Иначе, за да задоволя любопитството ти - да, подвизавам се по джапанки някъде в друга часова зона... Ха, ха...
Joana написа:Не мога да си легна без да ме целунеш за лека нощ, Гийк. Целувките ти са омайващи... Иначе, за да задоволя любопитството ти - да, подвизавам се по джапанки някъде в друга часова зона... Ха, ха...
Да се считам ли за целуната, защото не можах да усетя обичайната отровна доза, с която обикновено ме заливаш... и с която се опитваш така упорито и отчаяно да ме приспиш. Ако съм целуната, макар и без нужното отровно количество, и след височайшето писмено разрешение на виден форумник като теб, мога вероятно да се считам за освободена и да се отправя към възглавницата. Лека нощ. Домашното за Уорхол ще напиша утре. ОК.
Моля Ви се, anxeli. Пак заповядайте. Тази "безвкусна гарнитура" към кое изискано изказване вървеше - "към непознатото на баба ми" или на Junior?! Да не би да искате да ми кажете още, че с Гийка така безвкусно развалихме задълбочените рецензии относно експозицията и творчеството на Уорхол?! Ама много сте любезна - не можах да повярвам, че Вие се изказвате. Пет пъти проверявах дали написаното отговаря на ника Ви.
P.S. Този аватар много ми харесва. Онзи беше плод на изключителна безвкусица. Важното е, че все пак се развивате...
Silverwater56 написа:Интелигентният човек не отрича нищо. Той се отнася с уважение и към нещата, които харесва и към тези, които не са му по вкуса, без да ги обижда или очерня...
Silverwater56 написа:... може би ще е най-добре да смениш форума.
Sorry silverwater, no mislia che ti si sburkal foruma.Tuk vsiaka tema e otvoren konkurs po nadpluvane.