Експозицията на Уорхол в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Не мога да си легна без да ме целунеш за лека нощ, Гийк. :lol: Целувките ти са омайващи... :wink: Иначе, за да задоволя любопитството ти - да, подвизавам се по джапанки някъде в друга часова зона... Ха, ха... :lol:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Joana написа:Не мога да си легна без да ме целунеш за лека нощ, Гийк. :lol: Целувките ти са омайващи... :wink: Иначе, за да задоволя любопитството ти - да, подвизавам се по джапанки някъде в друга часова зона... Ха, ха... :lol:

Чаровни усмивки,
Joana
Знаех си аз. :lol: :rotfl: :rotfl:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Да се считам ли за целуната, защото не можах да усетя обичайната отровна доза, с която обикновено ме заливаш... и с която се опитваш така упорито и отчаяно да ме приспиш. :lol: Ако съм целуната, макар и без нужното отровно количество, и след височайшето писмено разрешение на виден форумник като теб, мога вероятно да се считам за освободена и да се отправя към възглавницата. Лека нощ. :wink: :lol: Домашното за Уорхол ще напиша утре. ОК. :lol:

Чаровни усмивки,
Joana
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Благодаря за безвкусната гарнитура Джо, нямаше нужда, наистина :wink:.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Моля Ви се, anxeli. Пак заповядайте. Тази "безвкусна гарнитура" към кое изискано изказване вървеше - "към непознатото на баба ми" или на Junior?! Да не би да искате да ми кажете още, че с Гийка така безвкусно развалихме задълбочените рецензии относно експозицията и творчеството на Уорхол?! Ама много сте любезна - не можах да повярвам, че Вие се изказвате. Пет пъти проверявах дали написаното отговаря на ника Ви.

P.S. Този аватар много ми харесва. Онзи беше плод на изключителна безвкусица. :wink: Важното е, че все пак се развивате... :wink:

Чаровни усмивки,
Joana
Stoni

Мнение от Stoni »

Да сте ми наблизо и двете, след 5-тото питие...АААуууууу...
Казал кумчо вълчо, гледйки луната :beer: :beer: :beer:
Аватар
bbb

Мнение от bbb »

Silverwater56 написа:Интелигентният човек не отрича нищо. Той се отнася с уважение и към нещата, които харесва и към тези, които не са му по вкуса, без да ги обижда или очерня...
Silverwater56 написа:... може би ще е най-добре да смениш форума.
Sorry silverwater, no mislia che ti si sburkal foruma.Tuk vsiaka tema e otvoren konkurs po nadpluvane. 8) 8)
Стойте далече от прожекторите.После ще е късно. :) :) :)
Заключено