Здравейте!
Искаме да попитаме, ако платим таксата посредством сертифициран чек, дали трябва да си пиша само моето име на него като подател( само да отбележа че аз съм водещия кандидат) или и на съпругата ми. Благодаря!
Здравей!
Пише се само името на водещия кандидат, адресът и мотивът за плащане.
Тук http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=81 можеш да прочетеш точните думи.
Аз (като водещ кандидат) написах това и нямах проблеми!
Успех!
Супер! Благодаря ти за бързия отговор! А още едно въпросче, ти(Вие) как пратихте документите? Имам предвид с коя фирма? А също и да питам..: нали чека (оригинала) трябва да го пратя със документите, за да може те там да си го осребрят. Нали правилно съм разбрал?
Moже да напишете освен името на водещия и "+ epoux" или "+ spouse";
Фирмата за мен е UPS;
Пращате оригинала на чека, като си правите едно копие за вас за всеки случай.
една час от чека, трябва да остане при теб, като доказателство че си платил, хубаво е да го преснимаш, но каква тежест има това ако се загуби нещо пратката/което е почти невъзможно при UPS ,DHL/ не знам.
totev, не знам коя част от чека трябва да остане при теб, като чекът е голям колкото обикновена банкнота и просто няма какво да остане за теб, ако не искаш да го скъсаш.
Още един глас за UPS -55 лв ни взеха до Виена. Иначе аз пратих оригинала ,мисля че чека не може да се преснима,самия ксероск има защита и изважда черна бланка (тва съм го виждал с очите си) .Пък и да успееш някакси да со снимаш то тва копие НЯМА никаква стоиност и няма да ти върши работа
Може Jeeves
,явно че при нас е било от самия ксерокс,щото пробвах и левове да преснимам и излизаха черни бланки .На мен ми е интересно кво става ако се загуби тоя чек ,можеш ли да го анулираш и колко пари ще ти струва тва анулиране
Последно промяна от kurta007 на Пет Юли 07, 2006 7:21 am, променено общо 1 път.
kurta007 написа:На мен ми е интересно кво става ако се загуби тоя чек ,можеш ли да го анулираш и колко пари ще ти струва тва анулиране
pishesh molba v bankata za anulirane, te pravqt proverak dali ne e osrebren, i ako ne e, plashtash za anuliraneto i posle za povtornoto izdavane.
az predi godini prashta 110 USD, za anulirane mi vzeha 25, za prashtane po 10 na pyt.
sega moje bi e po-evtino.
RobinHood написа:Супер! Благодаря ти за бързия отговор! А още едно въпросче, ти(Вие) как пратихте документите? Имам предвид с коя фирма? А също и да питам..: нали чека (оригинала) трябва да го пратя със документите, за да може те там да си го осребрят. Нали правилно съм разбрал?
Аз пратих документите с TNT, струваше 63 лв. и на следващия ден бяха там. Но нямам още писмо от Виена
Иначе чекът го издадох в ЦКБ по съвет на много от хората във форума, и успях да го ксерокопирам без никакъв проблем.