Имахме час за плащане в МОМ в 10.00 часа.Платихме и се отправихме във Вита,там часа ни беше за 10.30,малко закъсняхме но нищо.Попълнихме нужните формуляри,които ни дадоха от рецепцията и започнахме да минаваме по кабинетите.
Най-напред си направихме рентгенови снимки,след това в клинична лаболатория-кръв и урина,очен кабинет,УНГ и най накрая кабинет върешени болести.
Да направя едно уточнение-семейство с едно дете на 1год и 7 месеца.
На детето само УНГ и очен кабинет нищо повече.
В очния кабинет и УНГ ни казах а,че всичко е нормално.
В кабинета за ВБ прегледа беше следния:въпроси от рода:
Имате ли операции,употребявате ли алкохол и поколко пъти на седмица,пушите ли(по колко цигари на ден),имате ли припадъци,имала ли сте контакт с хора болни от туберколоза,боледувала ли сте от хепатит или други болести,какво сте работили през последните 5 год.,какво очаквате да работите в Канада,колко пъти в семицата правите секс(този въпрос само към мъжът ми)

И след този кабинет ме помолиха да слезна отново при рентгена за да ми направят повторна снимка,защото имало някаква сянка ,която ги притеснявала.
Слезнах на партера,снимаха ме в профил и след като излезна резултата потвърдиха,че се вижда нещо ,което не било нормално.Хранопровода се виждал тъмен и имало някаква сянка и хайде на скенер.Заплатихме сумата от 70 лева и се отправихме към друга болница.
Направиха ми скенер и още тогава ми казаха,че нищо ми няма.Изчакахме 2 часа,написаха заключение, че всичко е ок,абсолютно всички органи са добре-в нормите:сърце,бъбреци,черен дроб,панкреас,гръден кош .
От там отново във Вита доктора,който разглежда рентгеновите снимки за да види резултатите от скенера.Той потвърди,че всичко е нормално просто съм имала нещо вродено мисля беше на гръдния кош,което при другите хора не се виждало.Да не се притеснявам всички вътрешни органи са ми наред.
Към 15.30 вече всичко беше приключило,дано всичко е на добра страна.Нека тези, които ще ни разлеждат медицинските във Виена и Букурещ да са благосклонни към нас и да приемат факта ,че имам нещо вродено и не съм като другите хора

С този развой на нашите медицински не искам да всявам паника сред тези които им предстоят медицински прегледи,а да им пожелая много
КЪСМЕТ И УСПЕХ!