Медицински прегледи-21.06

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Медицински прегледи-21.06

Мнение от pantera »

Искам да споделя нашият път на медицинските прегледи във Вита.
Имахме час за плащане в МОМ в 10.00 часа.Платихме и се отправихме във Вита,там часа ни беше за 10.30,малко закъсняхме но нищо.Попълнихме нужните формуляри,които ни дадоха от рецепцията и започнахме да минаваме по кабинетите.
Най-напред си направихме рентгенови снимки,след това в клинична лаболатория-кръв и урина,очен кабинет,УНГ и най накрая кабинет върешени болести.
Да направя едно уточнение-семейство с едно дете на 1год и 7 месеца.
На детето само УНГ и очен кабинет нищо повече.
В очния кабинет и УНГ ни казах а,че всичко е нормално.
В кабинета за ВБ прегледа беше следния:въпроси от рода:
Имате ли операции,употребявате ли алкохол и поколко пъти на седмица,пушите ли(по колко цигари на ден),имате ли припадъци,имала ли сте контакт с хора болни от туберколоза,боледувала ли сте от хепатит или други болести,какво сте работили през последните 5 год.,какво очаквате да работите в Канада,колко пъти в семицата правите секс(този въпрос само към мъжът ми) :D .След това преглед на врата ,предполагам за лимфни възли-незная точно,преглед на корема,слушалки и мерене на кръвно.
И след този кабинет ме помолиха да слезна отново при рентгена за да ми направят повторна снимка,защото имало някаква сянка ,която ги притеснявала.
Слезнах на партера,снимаха ме в профил и след като излезна резултата потвърдиха,че се вижда нещо ,което не било нормално.Хранопровода се виждал тъмен и имало някаква сянка и хайде на скенер.Заплатихме сумата от 70 лева и се отправихме към друга болница.
Направиха ми скенер и още тогава ми казаха,че нищо ми няма.Изчакахме 2 часа,написаха заключение, че всичко е ок,абсолютно всички органи са добре-в нормите:сърце,бъбреци,черен дроб,панкреас,гръден кош .
От там отново във Вита доктора,който разглежда рентгеновите снимки за да види резултатите от скенера.Той потвърди,че всичко е нормално просто съм имала нещо вродено мисля беше на гръдния кош,което при другите хора не се виждало.Да не се притеснявам всички вътрешни органи са ми наред.
Към 15.30 вече всичко беше приключило,дано всичко е на добра страна.Нека тези, които ще ни разлеждат медицинските във Виена и Букурещ да са благосклонни към нас и да приемат факта ,че имам нещо вродено и не съм като другите хора :( и всичко да приключи.
С този развой на нашите медицински не искам да всявам паника сред тези които им предстоят медицински прегледи,а да им пожелая много
КЪСМЕТ И УСПЕХ!
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
lilava

Мнение от lilava »

Тия от Вита май редовно си правят гаргара с хората? :twisted:
.. я тъмно петно, я скапан ренген
Dee

Мнение от Dee »

pantera, naistina zvuchi obezpokoqvashto, no shtom sa te supokoili lekarite, znachi ne se trevoji, vischko shte e nared.

stiskam palci da imash OK vyzmojno naj-byrzo, za da ne stoish na tryni.

uspeh i da pishesh :wink:

d
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Pantera, не се притеснявай. Щом са ти казали, че е норамлно, значи е нормално. Верно тия във Вита май все по-често и по-често намират причини за доъпнителни изследвания, които се правят при тях на място и струват ПАРИ.
Успехи
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Не се шашкай, вече съм почти убедена, че си търсят повод за допълнителни изследвания. Мъж ми го снимаха три пъти, заради гръдния кош или заради белите дробове, не знам вече :evil: , ама до тук са одобрили всички снимки. Ясно е, че не сме еднакви и слава богу, ама това наистина е непрофесионално, да ме извиняват, ама, ако наистина имат съмнения, когато няма проблем са си лаици :eek7: Желая ви късмет!
QUI VIVRA, VERRA
Заключено