Аз се учих да карам на москвича на баща ми - осмак или дванайсетак не знам вече, модел 76-та
Баща ми има моск..86 , която я крепи като реликва...абе нямам думи.Купихме му голф с брат ми, кара го, но москоуто го крепи като за изложба . И като го питаме що? Глейти си работата...на мен тва ми е живота
Ford Focus 2003 щото конкурса за bumper sticker дето го обявиха в Алберта го спечели следния: I made a fortune on oil and gas and spent it on gaz.
За 3 години съм му лепнал 90 000 км, а имам и пикап от фирмата дето работя. Като се замисля това ми е струвало при среден разход 7на 100 цената на 6300 литра бензин. Което си е около 6000 CAD. Като погледна разхода на служебния ми настрaхват косите.
Abe, kade mi otide kilitzata!
Az karam Corolla CE 2005 s tzvyat frosted mink (demek zamrazen por). Tzveta go izbra jenata.
Gori malko i nemam griji.
Cheers
AlexAA написа:Abe, kade mi otide kilitzata!
Az karam Corolla CE 2005 s tzvyat frosted mink (demek zamrazen por). Tzveta go izbra jenata.
Gori malko i nemam griji.
Cheers
язък - аз все си мислех че там като в тексас сичките карате кадилаци
(ама знам че плащате колкото нас за бензина)...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
speedy написа:Моята гори много - колкото и сипя, толкова изгаря.
Моята и тя е същата ненаситница ... Мда-а, май ще мине още известно време докато направят коли на които на всеки 300 км. трябва да им се източва резервоара, че да не прелее ... !
Az karam prez no6ta Subaru B9 ili Infiniti FX 45 , a prez denia Chevrolet Cavalier 1995 s dve dupki na pragovete e edna goliama emblema BG otzad na zadniak kapak, nali vse pak sam balgarin i se gordeia s tova de!
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!