Аз тъй като в една съседна тема съм се размечтал на тема коли ще ми е интересно да разбера какви коли карат (или са карали до скоро) уважаемите съфорумници ?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
becks написа:Аз тъй като в една съседна тема съм се размечтал на тема коли ще ми е интересно да разбера какви коли карат (или са карали до скоро) уважаемите съфорумници ?
Може да подкрепите и със снимков материал
Много станен въпрос задава6- 4е кои сте ти отговори като знае6 4е сума ти народ от Бг_рите се оъждествява колко е напред с матеяла с това каква кола кара (притежава).
Но символите на свясните коли от тва дето видях не са по разли4ни от Бг в Канада- Които има кинти кара Мерцедес и БМВ.
ще ви кажа снощи на бг партито какви коли имаше
1 бмв - джип
1 бмв 3ка
1 вен - нов шеви
1 вен нов - додж
1 нова корола
още един вен шеви
един джип=джип
едно ново субару
абе общо взето, мойта кола беше най старата (2000та година) и най ефтината
а това са все българи - не изключително богати тук от 5-10 години
само да не ме разпознаят кой съм че ми отиде сикрет айдентито ...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
becks написа:Аз тъй като в една съседна тема съм се размечтал на тема коли ще ми е интересно да разбера какви коли карат (или са карали до скоро) уважаемите съфорумници ?
Може да подкрепите и със снимков материал
Много станен въпрос задава6- 4е кои сте ти отговори като знае6 4е сума ти народ от Бг_рите се оъждествява колко е напред с матеяла с това каква кола кара (притежава).
Но символите на свясните коли от тва дето видях не са по разли4ни от Бг в Канада- Които има кинти кара Мерцедес и БМВ.