miteto написа:Верния отговор е на Колето. Обаче има още един вариант, който много малко хора го знаят. Ако родиш повече от едно дете в Канада и имаш статут на "Special Canadian Resident" и събираш необходимите точки, ставаш автоматично гражданин преди да са изтекли трите години. Как се набират точките за "Special Canadian Resident":
Проверката се извършва от департамента на "Ministry of True Canucks and Patriotic Heritage":
- ако можете да пеете химна "O, Canada" отзад напред: 7 точки.
- татуировка на кленов лист: 6 точки на глезена, 8 точки на дупето, 12 точки на челото
- знаеш поне 7 псувни против САЩ: 4 точки
- можеш аргументирано да спориш поне 89 минути че канадците са най-добри на хокей в света: 6 точки
- можеш да определиш само на вкус със завързани очи в коя от седемте халби има Molson Canadian: 5 точки
- специален бонус за живеещите в BC - можеш да завъртиш джоинт за 14 секунди: 3 точки
- специален бонус за живеещите в Онтарио - появявал си се поне един път в челните редици на Pride Parade: 6 точки
- специален бонус за живеещите в Албърта - можеш да яздиш бик седнал наопаки на 5 пайнта бира: 4 точки
- специален бонус за живеещите в Манитоба - можеш да седиш отвън през зимата на вятър 50 км/час по риза и индиански мокасини: 6 точки
- специален бонус за живеещите в Квебек - знаеш поне 5 псувни включващи черковни посуди и символи и можеш да говориш с французин на френски поне 15 минути без той да разбере и дума: 5 точки
Минимален праг: 28 точки
Мите,
абе може и да хвана бонуса бе ......... , я виж сега :
1. значи, като отпочна един ми ти разговор с французина - където всичките ми ти "моа ...., тоа ......" ги заместя с местният им еквивалент : "муи ...... , туи " и т.н. - значи все си мисля че,няма да имам проблеми !@???
2. псувните, изреждам : "коолис" , "сци" , "таабарнак" , "таабарнуш"
"крис" ..............!!!!
последната псувня се употребява в конструкци от рода на :
""Крис дъ ви саль "
Казвай Мите , - ставам ли да фатам бонуса а ?