Здравейте, страхотно е, че ви има
Изчетох доста, но все още не съм сигурна в "наученото", та искам да ви питам разни лични работи. Важно ми е да разбера как ще ме оценяват, понеже явно нещата са ми "на кантар", пък френския сега го почвам...
1

За висшето. В дипломата ми пише "Бакалавър по туризъм". Туй дали може да мине за favoured training
Food and tourism
- Hotel management techniques,
при положение, че последното не го пише черно на бяло в дипломата?
2

За стажа. Защо срещам толкова често тук във форума
"трудов стаж по специалността"? В официалния сайт не видях да има изискване да е "по специалността". Моят стаж в туризма е отпреди да започна следването (пък и отпреди 10 години), след това съм работила други неща. Това ще ми промени ли по някакъв начин резултата за
- favoured training (ako изобщо имам шанс за такъв)
- години трудов стаж (има ли опасност да не ми го зачетат)
3

За следването - задочно. Стигнах до извода, че ако си следвал задочно, а си работил
не по специалността (както е при мен), по-може да ти го зачетат, но е въпрос на късмет. Така ли е?
4

Пак за следването - ще ми направят ли проблем за това, че съм следвала 2 години, прекъснала съм за 4 и след това съм завършила. Това не става ясно от дипломата, но предполагам, че на интервюто ще се изясни, като чета как препитват.......
Ми това е засега, знам, че в крайна сметка те решават, но все пак ще ви бъда благодарна за мненията