МЕДИЦИНСКИ-със цитонамазка!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
grobari

МЕДИЦИНСКИ-със цитонамазка!

Мнение от grobari »

Доколкото знам изискват, всеки да си прецени риска, да има или не!
бъди красив труп!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

А вие като правихте, ви искаха значи? Така ли да го разбирам?
Доколкото знам изискват, всеки да си прецени риска, да има или не!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Да, поискаха, и прикрепиха резултата от цитонамазката към формуляра на кандидата /от женски род/, който е дал пробата. Изследването важи 6 м., т.е. Д. вече може да го направи.
бъди красив труп!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Хиляди благодарности:)
Д. ти праща поздрави;)
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Знам за случай в к жената е отисла без предварително направена и са й взели на място но е платила допълнително към 40 лв
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
flyfish

Мнение от flyfish »

grobari написа:Да, поискаха, и прикрепиха резултата от цитонамазката към формуляра на кандидата /от женски род/, който е дал пробата. Изследването важи 6 м., т.е. Д. вече може да го направи.
Цитонамазката ве4е не е задължителна.Ние минахме на 3 май,заключението го прави Савчева и не ми е искала цитонамазка.Не мога да разбера защо подвеждате хората.Вие явно сте си я носили на прегледа и сте и я дали,а тя естествено я е приложила към документите.Не съм първата,която е минала без цитонамазка,така че помислете логично.Изключено е на едни да искат,на други -не.Да сте чули на някой да не са му взели кръвни проби или да не са му направили снимка.Пък като толкова се шашкате-ами питайте Савчева.Нали от нея зависи всичко.......
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Кой какво да пита? Тези, които сме минали медицинските, няма какво да питаме. Питат тези, на които им предстои, а всеки отговаря според личния си опит, след като вече е минал. Е, ние, с медицинските от края на март, явно сме ветерани. И още едно уточнение, ако заключението го правеше д-р Савчева и всичко зависи от нея, нямаше да чакаме по 2 седмици за ОК на медицински.
бъди красив труп!
flyfish

Мнение от flyfish »

Естествено,че финалното ОК на медицинските не идва от Савчева,но друго имах в предвид,а именно че тук в София тя ръководи парада.Но да се върнем на думата си.Уважаеми съфорумци,цитонамазката вече не е задължителна.За да съм честна -не съм питала Савчева за това,но пък на мен със сигурност не ми поискаха и за да не си помислят някои хора,че горката жена за пореден път е пропуснала да я поиска,ще кажа,че когато ме преглежда ме попита дали имам някакви гинекологични проблеми,на което аз казах едно НЕ и с това приключи въпроса.Това,че някои хора обичат да раздухват нещата,да се съмняват,да се презапасяват,сами да се прекарват и т.н. си е личен въпрос и би следвало да си остане такъв.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Обикновено, когато една част от нас - пишещите в този форум, минаваме определена част от процедурата и пускаме постинги, те започват така:
"Днес бяхме на интервю и....., затова по мое мнение....., препоръчвам ви..." или
"Днес бяхме на медицински във Вита, ....., впечатленията ни са..."
Когато пък други съфорумци пускат теми, започващи с "От днес не се изисква/ вече се изисква .....", обикновено поставят препратка към официалния източник на тази информация.
Всичко изписано дотук ми прилича на една тема отпреди месеци, в която някой се беше изцепил: Не си пращайте документ за владеене на език, ако не ви го искат, защото така прецаквате нас, които нямаме документ и тепърва ще го учим.
В обобщение: всеки си прави сметките как точно да премине през различните етапи от процедурата, като може да дава съвети, но не и да казва от днес "с" или "без" цитонамазка на медицинските. Ако не схванахте и това, защо пускаме такава тема... дано ви се разясни.
Да, ОК, изискването е отпаднало, някой отрича ли? Отишъл ли е някой с цитонамазка и да се е прецакал, да са го върнали?
Лошото е, че тези съфорумци, които тепърва стартират, ще имат информатори като вас - боравещи с императивни изречения, включващи информация от неизвестни източници.
бъди красив труп!
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

grobari предстани да лъжеш хората с тази цитонамазка. НЕ ИСКАТ от 20.03.2006г. Която иска да си я прави, може и във ВИТА, и после да я сложи в папка "Неоправдани разходи - Ненужни документи"
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Ние правихме мед.на 11.03.2006 и на мен ми поискаха цитонамазка,ако са се променили нещата от тогава :roll: ???
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Ние правихме мед.на 11.03.2006 и на мен ми поискаха цитонамазка,ако са се променили нещата от тогава :roll: ???
pumpy

Мнение от pumpy »

pepino написа:grobari предстани да лъжеш хората с тази цитонамазка. НЕ ИСКАТ от 20.03.2006г. Която иска да си я прави, може и във ВИТА, и после да я сложи в папка "Неоправдани разходи - Ненужни документи"

то с тази логика единсвения нужен документ е онзи за купено място с орландовци....
galiciq

Мнение от galiciq »

PAVLINAP написа:Ние правихме мед.на 11.03.2006 и на мен ми поискаха цитонамазка,ако са се променили нещата от тогава :roll: ???

Моите медицински бяха на 29 март и никой не се заинтересува от резултатите за цитонамазката,които носих.
Аз даже изключих за тях и затова като се прибрах специално звъннах да питам дали трябва да се върна във "Вита" и да ги оставя.
Тогава ми отговориха,че такова изследване вече не се изисква.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Не мисля че Гробари иска да подведе някого напротив! - затова запазете добрия тон...
това че от една дата е отпаднало нещо или се е появило нещо ново не е повод да се изяждаме с дрехите а именно всеки да предостави информацията така както я знае!

успех на всички и търпение - последното чакане - това за виза е най изнервящо и дано всички да имат възможността да постигнат мечтите си!
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено