МЕДИЦИНСКИ-със цитонамазка!
МЕДИЦИНСКИ-със цитонамазка!
Доколкото знам изискват, всеки да си прецени риска, да има или не!
бъди красив труп!
Цитонамазката ве4е не е задължителна.Ние минахме на 3 май,заключението го прави Савчева и не ми е искала цитонамазка.Не мога да разбера защо подвеждате хората.Вие явно сте си я носили на прегледа и сте и я дали,а тя естествено я е приложила към документите.Не съм първата,която е минала без цитонамазка,така че помислете логично.Изключено е на едни да искат,на други -не.Да сте чули на някой да не са му взели кръвни проби или да не са му направили снимка.Пък като толкова се шашкате-ами питайте Савчева.Нали от нея зависи всичко.......grobari написа:Да, поискаха, и прикрепиха резултата от цитонамазката към формуляра на кандидата /от женски род/, който е дал пробата. Изследването важи 6 м., т.е. Д. вече може да го направи.
Кой какво да пита? Тези, които сме минали медицинските, няма какво да питаме. Питат тези, на които им предстои, а всеки отговаря според личния си опит, след като вече е минал. Е, ние, с медицинските от края на март, явно сме ветерани. И още едно уточнение, ако заключението го правеше д-р Савчева и всичко зависи от нея, нямаше да чакаме по 2 седмици за ОК на медицински.
бъди красив труп!
Естествено,че финалното ОК на медицинските не идва от Савчева,но друго имах в предвид,а именно че тук в София тя ръководи парада.Но да се върнем на думата си.Уважаеми съфорумци,цитонамазката вече не е задължителна.За да съм честна -не съм питала Савчева за това,но пък на мен със сигурност не ми поискаха и за да не си помислят някои хора,че горката жена за пореден път е пропуснала да я поиска,ще кажа,че когато ме преглежда ме попита дали имам някакви гинекологични проблеми,на което аз казах едно НЕ и с това приключи въпроса.Това,че някои хора обичат да раздухват нещата,да се съмняват,да се презапасяват,сами да се прекарват и т.н. си е личен въпрос и би следвало да си остане такъв.
Обикновено, когато една част от нас - пишещите в този форум, минаваме определена част от процедурата и пускаме постинги, те започват така:
"Днес бяхме на интервю и....., затова по мое мнение....., препоръчвам ви..." или
"Днес бяхме на медицински във Вита, ....., впечатленията ни са..."
Когато пък други съфорумци пускат теми, започващи с "От днес не се изисква/ вече се изисква .....", обикновено поставят препратка към официалния източник на тази информация.
Всичко изписано дотук ми прилича на една тема отпреди месеци, в която някой се беше изцепил: Не си пращайте документ за владеене на език, ако не ви го искат, защото така прецаквате нас, които нямаме документ и тепърва ще го учим.
В обобщение: всеки си прави сметките как точно да премине през различните етапи от процедурата, като може да дава съвети, но не и да казва от днес "с" или "без" цитонамазка на медицинските. Ако не схванахте и това, защо пускаме такава тема... дано ви се разясни.
Да, ОК, изискването е отпаднало, някой отрича ли? Отишъл ли е някой с цитонамазка и да се е прецакал, да са го върнали?
Лошото е, че тези съфорумци, които тепърва стартират, ще имат информатори като вас - боравещи с императивни изречения, включващи информация от неизвестни източници.
"Днес бяхме на интервю и....., затова по мое мнение....., препоръчвам ви..." или
"Днес бяхме на медицински във Вита, ....., впечатленията ни са..."
Когато пък други съфорумци пускат теми, започващи с "От днес не се изисква/ вече се изисква .....", обикновено поставят препратка към официалния източник на тази информация.
Всичко изписано дотук ми прилича на една тема отпреди месеци, в която някой се беше изцепил: Не си пращайте документ за владеене на език, ако не ви го искат, защото така прецаквате нас, които нямаме документ и тепърва ще го учим.
В обобщение: всеки си прави сметките как точно да премине през различните етапи от процедурата, като може да дава съвети, но не и да казва от днес "с" или "без" цитонамазка на медицинските. Ако не схванахте и това, защо пускаме такава тема... дано ви се разясни.
Да, ОК, изискването е отпаднало, някой отрича ли? Отишъл ли е някой с цитонамазка и да се е прецакал, да са го върнали?
Лошото е, че тези съфорумци, които тепърва стартират, ще имат информатори като вас - боравещи с императивни изречения, включващи информация от неизвестни източници.
бъди красив труп!
PAVLINAP написа:Ние правихме мед.на 11.03.2006 и на мен ми поискаха цитонамазка,ако са се променили нещата от тогава???
Моите медицински бяха на 29 март и никой не се заинтересува от резултатите за цитонамазката,които носих.
Аз даже изключих за тях и затова като се прибрах специално звъннах да питам дали трябва да се върна във "Вита" и да ги оставя.
Тогава ми отговориха,че такова изследване вече не се изисква.
-
- Обратна връзка:
Не мисля че Гробари иска да подведе някого напротив! - затова запазете добрия тон...
това че от една дата е отпаднало нещо или се е появило нещо ново не е повод да се изяждаме с дрехите а именно всеки да предостави информацията така както я знае!
успех на всички и търпение - последното чакане - това за виза е най изнервящо и дано всички да имат възможността да постигнат мечтите си!
това че от една дата е отпаднало нещо или се е появило нещо ново не е повод да се изяждаме с дрехите а именно всеки да предостави информацията така както я знае!
успех на всички и търпение - последното чакане - това за виза е най изнервящо и дано всички да имат възможността да постигнат мечтите си!
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854