FORT McMURRY
Евалла Бате,
Това е то - Man of Action, my type of guy...
Вместо да дудне и се оплаква, Батето действа.
Ако отскочиш до Калгари, свирни да пием по бира, хем ще радзуеш хавите ОК.
Към форумците - другата седмица, Понеделник, Вторник и Сряда, CBC Business ще предават от Форт Мак. Препоръчвам на българите по източните провинции да го гледат........
В Калгари CBC Business го излъчват всеки делничен ден от 16:00 часа. Не знам кага го дават на изток...
Това е то - Man of Action, my type of guy...
Вместо да дудне и се оплаква, Батето действа.
Ако отскочиш до Калгари, свирни да пием по бира, хем ще радзуеш хавите ОК.
Към форумците - другата седмица, Понеделник, Вторник и Сряда, CBC Business ще предават от Форт Мак. Препоръчвам на българите по източните провинции да го гледат........
В Калгари CBC Business го излъчват всеки делничен ден от 16:00 часа. Не знам кага го дават на изток...
Мда тук макар и да е малко каубойска история мирише на пари и проблемът е май ,че няма много свестен народ да бачка за тях и поради тази причина човек лесно може да се уреди на добра заплата стига да не го мързи и да разбира поне малко от нещо.
Лично на мен тук много не ми харесва за живеене,в Мтл къде къде е по цивилизовано и по интересно ,обаче си заслужава да изкараш 6 месеца и с изкараното да лежкуниш в Мтл една година ,а защо не и в мексико или венецуела.Може да го направиш и без да си особенно квалифициран.Северно от Едмонтон заплатите за общи работници започват от 20 кинта на час плюс задължителния овертайм дабъл.
Алекса освен бира ще пием и отлежало уиски като дойда в Калгари,само да ми стигне времето,че и там имам доста френдове.

Лично на мен тук много не ми харесва за живеене,в Мтл къде къде е по цивилизовано и по интересно ,обаче си заслужава да изкараш 6 месеца и с изкараното да лежкуниш в Мтл една година ,а защо не и в мексико или венецуела.Може да го направиш и без да си особенно квалифициран.Северно от Едмонтон заплатите за общи работници започват от 20 кинта на час плюс задължителния овертайм дабъл.
Алекса освен бира ще пием и отлежало уиски като дойда в Калгари,само да ми стигне времето,че и там имам доста френдове.

FORT McMURRY
Браво, батка!!!!
Много късмет и много чаровни усмивки от Joankata!!!!!!
Joana

Много късмет и много чаровни усмивки от Joankata!!!!!!
Joana

ммм, звучи интересно. А жени вземат лиbateto написа:Взех си апартамент в Едмонтон,другата седмица се качвам нагоре на работа.Ще съм в камп,всичко е фри,спане ,храна ,камериерка,само да бачкаш.Работната смяна е 10 дни след това 4 дни оф. които си ги караш в Едмонтон или откъдето си там .Работи се по 10 часа на ден .От понеделник до четвъртак си на основната заплата ,петък си на 1 и 1/2,събота и неделя дабъл.Т.е ,ако си на 30 кинта на час ,събота и неделя ти плащат 60д. на час.Има и далавера не с много бачкане да правиш по 10 бона чисто на месец,но за това малко по късно.![]()
![]()

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Вземат,щом има камериерки,не вярвам да са мъжеkrimon написа:ммм, звучи интересно. А жени вземат лиbateto написа:Взех си апартамент в Едмонтон,другата седмица се качвам нагоре на работа.Ще съм в камп,всичко е фри,спане ,храна ,камериерка,

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
А защо не Вегас,бате,ако не геймбваш,живота е лесен като песенbateto написа: Лично на мен тук много не ми харесва за живеене,в Мтл къде къде е по цивилизовано и по интересно ,обаче си заслужава да изкараш 6 месеца и с изкараното да лежкуниш в Мтл една година ,а защо не и в мексико или венецуела.:

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
-
batka, samo edin vapros.
Ot tova deto go pishesh,kolko e lichen opit i kolko e chuto ot nyakade?Toest ,ti zapochna li rabota na tezi pari? Ili tova e samo predvaritelna informaciya?
Shtoto prikazki vsyakakvi sme chuvali. Ama ,chovek deto e pipnal cheka s tazi zaplata oshte ne e pisal v tozi forum
Ti kakva rabota zapochna i ako ne e taina kak ya tarsi?
Mai stanaha poveche vaprosite,no ako shte prevzemame FORTA , to da ne e kato "vlasite na Dunava"
Uspeh ot men i se nadyavam da otgovorish po-konkretno
Ot tova deto go pishesh,kolko e lichen opit i kolko e chuto ot nyakade?Toest ,ti zapochna li rabota na tezi pari? Ili tova e samo predvaritelna informaciya?
Shtoto prikazki vsyakakvi sme chuvali. Ama ,chovek deto e pipnal cheka s tazi zaplata oshte ne e pisal v tozi forum

Ti kakva rabota zapochna i ako ne e taina kak ya tarsi?
Mai stanaha poveche vaprosite,no ako shte prevzemame FORTA , to da ne e kato "vlasite na Dunava"
Uspeh ot men i se nadyavam da otgovorish po-konkretno
Здрасти.Самият факт ,че аз съм тук трябва да ти даде отговор на многото въпроси.Малко по конкретен ще бъда по късно като събера по вече впечетления.Засега си намерих една по проста работа ,която не изисква особенна квалификация не много трудно,помогнаха ми хора които ми посочиха само къде да отида без да дават някакви референции за мен.Начална заплата 20 на час плюс овертайма ,но това не ме задоволява нито като заплата нито като професия ,продължавам да търся нещо по добро.Е не си мислете ,че някой ще ви вземе направо от улицата ,трябва си и ресърча и конекшъните,но определено положението е много по розово от монтреалския пазар на труда .Тов поне за сега.
-
Има ли....
Бате има ли там доктори, зъболекари и училища пиши също как стои въпросът с транспортът и придвижването до работа.