FORT McMURRY

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Евалла Бате,
Това е то - Man of Action, my type of guy...
Вместо да дудне и се оплаква, Батето действа.
Ако отскочиш до Калгари, свирни да пием по бира, хем ще радзуеш хавите ОК.
Към форумците - другата седмица, Понеделник, Вторник и Сряда, CBC Business ще предават от Форт Мак. Препоръчвам на българите по източните провинции да го гледат........
В Калгари CBC Business го излъчват всеки делничен ден от 16:00 часа. Не знам кага го дават на изток...
bateto

Мнение от bateto »

Мда тук макар и да е малко каубойска история мирише на пари и проблемът е май ,че няма много свестен народ да бачка за тях и поради тази причина човек лесно може да се уреди на добра заплата стига да не го мързи и да разбира поне малко от нещо.
Лично на мен тук много не ми харесва за живеене,в Мтл къде къде е по цивилизовано и по интересно ,обаче си заслужава да изкараш 6 месеца и с изкараното да лежкуниш в Мтл една година ,а защо не и в мексико или венецуела.Може да го направиш и без да си особенно квалифициран.Северно от Едмонтон заплатите за общи работници започват от 20 кинта на час плюс задължителния овертайм дабъл.
Алекса освен бира ще пием и отлежало уиски като дойда в Калгари,само да ми стигне времето,че и там имам доста френдове. :D :beer:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Батка, виждам си се придвижил на Запад доста по-бързо от колкото мислех първоначално, бравос. :lol: :rotfl: :beer: :beer:
bateto

Мнение от bateto »

Където са кинтите там съм и аз,нали съм ви казвал любимият си принцип и друг път-Най харесвам ден година храни,стига с тази работа. :D :D :D
Аватар
Joana

FORT McMURRY

Мнение от Joana »

Браво, батка!!!!

Много късмет и много чаровни усмивки от Joankata!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Joana
:P :P :P :P :P :P
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Батка, сега да ми кажеш училища има ли във форда?
Let it go...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

bateto написа:Взех си апартамент в Едмонтон,другата седмица се качвам нагоре на работа.Ще съм в камп,всичко е фри,спане ,храна ,камериерка,само да бачкаш.Работната смяна е 10 дни след това 4 дни оф. които си ги караш в Едмонтон или откъдето си там .Работи се по 10 часа на ден .От понеделник до четвъртак си на основната заплата ,петък си на 1 и 1/2,събота и неделя дабъл.Т.е ,ако си на 30 кинта на час ,събота и неделя ти плащат 60д. на час.Има и далавера не с много бачкане да правиш по 10 бона чисто на месец,но за това малко по късно. :D :D :D
ммм, звучи интересно. А жени вземат ли :)
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

krimon написа:
bateto написа:Взех си апартамент в Едмонтон,другата седмица се качвам нагоре на работа.Ще съм в камп,всичко е фри,спане ,храна ,камериерка,
ммм, звучи интересно. А жени вземат ли :)
Вземат,щом има камериерки,не вярвам да са мъже :wink: :wink: :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bateto написа: Лично на мен тук много не ми харесва за живеене,в Мтл къде къде е по цивилизовано и по интересно ,обаче си заслужава да изкараш 6 месеца и с изкараното да лежкуниш в Мтл една година ,а защо не и в мексико или венецуела.:
А защо не Вегас,бате,ако не геймбваш,живота е лесен като песен :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Ognen_led
Обратна връзка:

Мнение от Ognen_led »

Batka, sega te priznavam za pich! Bez mnogo tintiri mintiri reche i otseche! Ai razkazvai kva rabota nameri, kato imash vreme de. :beer: :beer:
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

bateto написа:Където са кинтите там съм и аз,нали съм ви казвал любимият си принцип и друг път-Най харесвам ден година храни,стига с тази работа. :D :D :D

hahaha
golemia smeshnik!
poveche pari ste napravish kato humorist
DANO

Мнение от DANO »

batka, samo edin vapros.
Ot tova deto go pishesh,kolko e lichen opit i kolko e chuto ot nyakade?Toest ,ti zapochna li rabota na tezi pari? Ili tova e samo predvaritelna informaciya?
Shtoto prikazki vsyakakvi sme chuvali. Ama ,chovek deto e pipnal cheka s tazi zaplata oshte ne e pisal v tozi forum :roll:
Ti kakva rabota zapochna i ako ne e taina kak ya tarsi?
Mai stanaha poveche vaprosite,no ako shte prevzemame FORTA , to da ne e kato "vlasite na Dunava"
Uspeh ot men i se nadyavam da otgovorish po-konkretno
bateto

Мнение от bateto »

Здрасти.Самият факт ,че аз съм тук трябва да ти даде отговор на многото въпроси.Малко по конкретен ще бъда по късно като събера по вече впечетления.Засега си намерих една по проста работа ,която не изисква особенна квалификация не много трудно,помогнаха ми хора които ми посочиха само къде да отида без да дават някакви референции за мен.Начална заплата 20 на час плюс овертайма ,но това не ме задоволява нито като заплата нито като професия ,продължавам да търся нещо по добро.Е не си мислете ,че някой ще ви вземе направо от улицата ,трябва си и ресърча и конекшъните,но определено положението е много по розово от монтреалския пазар на труда .Тов поне за сега.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D Хайде бате ти си нашия герой!
bone capelov

Има ли....

Мнение от bone capelov »

Бате има ли там доктори, зъболекари и училища пиши също как стои въпросът с транспортът и придвижването до работа.
Заключено