Интервю на 11.04.06 10 часа УСПЕШНО

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
DIMELBE

Интервю на 11.04.06 10 часа УСПЕШНО

Мнение от DIMELBE »

ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ!
След като си поехме дъх и осъзнахме какво се случи, сядам да Ви напиша няколко реда и за нашето слава богу - УСПЕШНО ИНТЕРВЮ!
Първо - наистина съжалявам, че се притеснявахме толкова много - че чак днес пихме валериан и сума ти аналгини за главоболието:(! Притесненията са напълно излишни-наистина интервюриащият е един усмихнат, весел и спокоен човек - готов да приеме всеки, отговарящ на изискванията и уверен в себе си кандидат имигрант! Ние със съпругът ми /той е водещ/ - бяхме разпитвани единствено по формулярите + някои странични въпроси свързани с това - дали сме ходили в Канада до сега, дали сме подавали документи за имиграция преди и т.н - но нищо от сорта - Разкажи ми за Канада, Квебек и прочие /макар, че и там бяхме готови да говорим :lol: /!
Ние сме 8-мо ниво на френски - с дипломи от ИЧС - към, които той се отнесе с доста голям интерес и поиска да задържи преводите им и копията им. И на двамата ни написа - Франкофони във формуляра! На английски не ни попита и дума - явно бе доволен, че учим и говорим френски /и двамата със съпруга бяхме писали 9-то ниво на английски във формулярите/.
Иначе всички останали въпроси - са като цитираните до момента и след около 45 минутно интервю, изчакахме 15 минути и ни дадоха сертификатите! Ако нещо друго ви интересува - питайте - с радост ще ви отговоря и тук е момента да БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО НИ ДАВАХТЕ КУРАЖ И СЪВЕТИ ПРЕДИ ТОЗИ ТАКА ОЧАКВАН И МАЛКО "СТРАШЕН" МОМЕНТ!ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ ОТ СЪРЦЕ - УСПЕХ И ЗНАМ, ЧЕ Е ТРУДНО - НО БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И САМОУВЕРЕНИ - ТОВА НАИСТИНА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО - защото другите неща са ясни - щом сте повикани на интервю - видно е, че всичко останало е наред - ОСТАВА САМО ДА ПОКАЖЕТЕ и ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ И ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ! :wave2: :thumbsup: :D
Последно промяна от DIMELBE на Вто Апр 11, 2006 9:12 am, променено общо 2 пъти.
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

ФЕЛИСИТАСИОН ;)
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

поздравления и от нас!!!
колко време ходихте в ИЧС, колко часа и какъв курс посещавахте?
поздрави и успех занапред..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Поздравления!!!
Искам да ви питам за образование,години и трудов стаж.
Изображение
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Честито! Най -трудното мина, но както съветвам всички, минали интервю, отпразнувайте го и почвайте борбата с документите за Букурещ, че ще падне голямо попълване!
бъди красив труп!
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

Относно питането - аз съм на 26 години - висше - туризъм /мениджмънт - на туристическата дейност/ 5г и 6м трудов стаж като асистент-снабдител и асистент-управител в чуждестр.фирма, съпругът ми е на 34 - икономист - почти 10 години опит - като мениджър, директор продажби в чуждестр.фирми!
И двамата имаме 600 часа френски!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА И СЪВЕТИТЕ! :D
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Заключено