След като си поехме дъх и осъзнахме какво се случи, сядам да Ви напиша няколко реда и за нашето слава богу - УСПЕШНО ИНТЕРВЮ!
Първо - наистина съжалявам, че се притеснявахме толкова много - че чак днес пихме валериан и сума ти аналгини за главоболието:(! Притесненията са напълно излишни-наистина интервюриащият е един усмихнат, весел и спокоен човек - готов да приеме всеки, отговарящ на изискванията и уверен в себе си кандидат имигрант! Ние със съпругът ми /той е водещ/ - бяхме разпитвани единствено по формулярите + някои странични въпроси свързани с това - дали сме ходили в Канада до сега, дали сме подавали документи за имиграция преди и т.н - но нищо от сорта - Разкажи ми за Канада, Квебек и прочие /макар, че и там бяхме готови да говорим

Ние сме 8-мо ниво на френски - с дипломи от ИЧС - към, които той се отнесе с доста голям интерес и поиска да задържи преводите им и копията им. И на двамата ни написа - Франкофони във формуляра! На английски не ни попита и дума - явно бе доволен, че учим и говорим френски /и двамата със съпруга бяхме писали 9-то ниво на английски във формулярите/.
Иначе всички останали въпроси - са като цитираните до момента и след около 45 минутно интервю, изчакахме 15 минути и ни дадоха сертификатите! Ако нещо друго ви интересува - питайте - с радост ще ви отговоря и тук е момента да БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО НИ ДАВАХТЕ КУРАЖ И СЪВЕТИ ПРЕДИ ТОЗИ ТАКА ОЧАКВАН И МАЛКО "СТРАШЕН" МОМЕНТ!ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ ОТ СЪРЦЕ - УСПЕХ И ЗНАМ, ЧЕ Е ТРУДНО - НО БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ И САМОУВЕРЕНИ - ТОВА НАИСТИНА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО - защото другите неща са ясни - щом сте повикани на интервю - видно е, че всичко останало е наред - ОСТАВА САМО ДА ПОКАЖЕТЕ и ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ И ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!