Докторът може да си вземе пример от теб

При нас (в Британска Колумбия) класът в който ще е детето се пределя единствено от възрастта му. Първи клас се започва на 6 години.7George написа: ... 2. Записват се в най-близкото квартално училище. Решават в кой клас да бъде според това какво е учило детето в България и владеенето на езика...
Точице, не мисля, че между българските деца и образователната система в България има нещо общо. По-точно изобщо не мисля, че системата е в основата на интелигентността на децата. Същото важи и за Канада. Тук образователните възможности са несравними. Та само огромната разлика в библиотеките е достатъчна. Да не говорим за потенциала на комплекси като Scienceworld във Ванкувър. Обаче тукашните дечица са си по-тъпички, въпреки системата. Както и българските деца са по-интелигентни, въпреки системата и въпреки "научните изследвания" на разни нещастни английски професори.tochica написа:в тези теми винаги ми е интересно как щом като системата на образование в БГ е толкова изостанала според коментарите , децата идват и за една-две години изпреварват останалите , стават първи , вземат награди .
да са живи и здрави всички , но не мисля че трябва да се поставя под подобен знаменател образователната система в БГ .