Abe pichove, tova verno li e ili e smoke on the water

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

filipne написа:
Lub0 написа:90% от мойте познати за по-малко от 6 месеца, независимо кога са дошли, последният преди година...
E ne vsichki sa genii ... :lol:
Мда, 10% очевидно не са...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

питаш - отговарям:
върни се на темата " верно ли е че 40 000 е голяма заплата у кебешко " или нещо от сорта - демек " хаха мизерници ние тука от петрола кви кинти праим"
дано не свърши петрола, ти пожелавам искрено.
и дано бушовете да са на власт дълго , че върне ли се барела на цени от преди 4-5 години и умрЕ бизнесОт :)

аз също за съжаление познавам хора които се местят на запад-за мое съжаление , щото тия хора въпросните много ме кефят, обаче заминават :(

и мен не ме кефи социализма тука и табарняшко-дзъшката реч, аз тея причини определям ,като основни за шифтинг на запад, обаче за съжаление в мойта сфера сякаш най-много работа има в монтреал(в холандия има повече , но нямам паспорт :lol: )

но понеже хората дето още не са дошли ще се чудят както съм се чудил и аз - неквалифицирана и полуквалифицирана работа има мноого в Мтрл и лесно се намира, по мои наблюдения.

Хората , които са ходили по света знаят, че в никоя държава, доктора не се реализира одма като доктор и инженера , като инж. - ако не е фон браун (е в Либия- става), ама в цивилизования свят всеки се готви за по-ниско квалифицирана работа.

има и квалифицирана работа с бърза реализация , но там е въпрос на шанс.
примерно аз кацнах в петък в събота си отворих банкова сметка, в понеделник и вторник подадох документи за син и здравна , в сряда почнах работата , която планирах да постигна след 5-10 години престой.
имам и колеги , с които историята се повтаря.
а ту5 да напише как от летището отиде на интервю и почна - аз за компютърджийски работи акъл не давам.
пък Елиа с малко лутане - стана учителка бравос!

ти може и да си дошъл , заради климата-не знам , повечето хора са дошли за повече пари.
горното е мое мнение и наблюдение.

за хората , които ще идват - ако нямате претенции - не вземайте излишно големи заеми, защото знам че много хора вземат заем(не могат за няколко месеца да си спестят за емиграция) , като идвате - можете да се издържате и с най-простата работа тук.

не се впрягай - пожелавам ти да вземаш 2 х 4 000 на ден и нагоре :beer:
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Lub0 написа:
filipne написа:
Lub0 написа:90% от мойте познати за по-малко от 6 месеца, независимо кога са дошли, последният преди година...
E ne vsichki sa genii ... :lol:
Мда, 10% очевидно не са...
Iskreno ti zavijdash za priatelite ! 90 % genii ... :shock:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Явно твоите познати са от хората които свалят средната стойност на 18 месеца :wink: .
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

THC написа: ... и мен не ме кефи социализма тука и табарняшко-дзъшката реч, аз тея причини определям ,като основни за шифтинг на запад, обаче за съжаление в мойта сфера сякаш най-много работа има в монтреал(в холандия има повече , но нямам паспорт :lol: )
Ти, ако не се лъжа, работиш нещо из шипинга, нали? По западния бряг също има доста пристанища, няма ли работа като за теб? ... Пък и тенденцията е за в бъдеще все по-голяма част от шипинга да е за и откъм Далечния Изток (който на нас всъщност ни е по-близко от колкото Близкия Изток :wink:) :D !
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

мисля , мисля за ванкувър аз - все хубави работи чувам(аз предпочитам китайци пред черни и араби), обаче много далече бе мамка и ванкувър
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
DonPatso
Обратна връзка:

Мнение от DonPatso »

айде стига бе , работа има даже и за китайците. Е сега друг е въпроса с тия дето искат да работят ако може директори или генерални директори те си намират по трудно работа.
Абе еййй! Всичко което виждаш е триизмерно не забравяй!
Заключено