Swidetelstwo za sadimost
Swidetelstwo za sadimost
Iskam da popitam po westite w foruma za parwite dokumenti koito se izprastat go wiena iziskawa li se swidetelstwo za sadimost?? I oste edin wapros neobhodi mo li e da si smenim adresnata registratsiya pri polojenie che sme skluchili brak no po lichni karti sme na razlichni adresi?
Re: Swidetelstwo za sadimost
Привет!
Дукументите за Виена не включват свидетелство за съдимост. То е необходимо на по-късен етап от процедурата, разбира се ако продължите.
Лично ние не си сменихме адресната регистрация (и в момента е различна), не се водим на един и същи адрес, но аз треперех до края да не би да ни накарат да изпращаме доказателства за съвместно съжителство, каквито на практика нямаме. Явно това се изисква от кандидатстващите като conjoints de fait, и не непременно от семейните двойки. :idea: Моят съвет е ако сменяте регистрацията, да го направите преди старирането на процедурата, понеже това предполага смяна на личните карти и паспортите, за да няма разминаване в данните които предоставяте сега.
Успех!
:queen:
Дукументите за Виена не включват свидетелство за съдимост. То е необходимо на по-късен етап от процедурата, разбира се ако продължите.

Лично ние не си сменихме адресната регистрация (и в момента е различна), не се водим на един и същи адрес, но аз треперех до края да не би да ни накарат да изпращаме доказателства за съвместно съжителство, каквито на практика нямаме. Явно това се изисква от кандидатстващите като conjoints de fait, и не непременно от семейните двойки. :idea: Моят съвет е ако сменяте регистрацията, да го направите преди старирането на процедурата, понеже това предполага смяна на личните карти и паспортите, за да няма разминаване в данните които предоставяте сега.
Успех!
:queen:
-
- Bily T
защо не? защо водата е мокра? защо небето е синъо? защо защо?искат си го хората и ще трябва да им го представиш!Eva B. написа:Това свидетелство за съдимост защо е и от кои държави се изисква? Имам предвид, аз от години живея извън България, ще трябва ли да вадя от страните, в които съм живяла?
NO PAIN NO GAIN
Eva B.
ми тоси пи6е с големи букви на ОФИЦИАЛНЯ саит
http://www.cic.gc.ca/english/index.html
ама няма кои да 4ете:
- за вси4ки страни в които е пребивавал апликанта за пове4е от 6 месца
ми тоси пи6е с големи букви на ОФИЦИАЛНЯ саит
http://www.cic.gc.ca/english/index.html
ама няма кои да 4ете:
- за вси4ки страни в които е пребивавал апликанта за пове4е от 6 месца