Swidetelstwo za sadimost

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bobsarcho

Swidetelstwo za sadimost

Мнение от bobsarcho »

Iskam da popitam po westite w foruma za parwite dokumenti koito se izprastat go wiena iziskawa li se swidetelstwo za sadimost?? I oste edin wapros neobhodi mo li e da si smenim adresnata registratsiya pri polojenie che sme skluchili brak no po lichni karti sme na razlichni adresi?
Hristova

Re: Swidetelstwo za sadimost

Мнение от Hristova »

Привет!
Дукументите за Виена не включват свидетелство за съдимост. То е необходимо на по-късен етап от процедурата, разбира се ако продължите. :D
Лично ние не си сменихме адресната регистрация (и в момента е различна), не се водим на един и същи адрес, но аз треперех до края да не би да ни накарат да изпращаме доказателства за съвместно съжителство, каквито на практика нямаме. Явно това се изисква от кандидатстващите като conjoints de fait, и не непременно от семейните двойки. :idea: Моят съвет е ако сменяте регистрацията, да го направите преди старирането на процедурата, понеже това предполага смяна на личните карти и паспортите, за да няма разминаване в данните които предоставяте сега.
Успех! :thumbsup:
:queen:
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

свидетелство за съдимост се изпраща с вторите документи - до Букурещ.
Eva B.

Мнение от Eva B. »

Това свидетелство за съдимост защо е и от кои държави се изисква? Имам предвид, аз от години живея извън България, ще трябва ли да вадя от страните, в които съм живяла?
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Eva B. написа:Това свидетелство за съдимост защо е и от кои държави се изисква? Имам предвид, аз от години живея извън България, ще трябва ли да вадя от страните, в които съм живяла?
защо не? защо водата е мокра? защо небето е синъо? защо защо?искат си го хората и ще трябва да им го представиш!
NO PAIN NO GAIN
Eva B.

Мнение от Eva B. »

Толкова твърд и метафизично насочен тон не е необходим, мисля. Съжалявам, ако задавам глупав въпрос, който редовно е дъвкан тук, но го чувам за първи път и искам да знам какво точно включва. Много ли е?

Поздрави
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

извинавай не исках да те обидя но какъв беше въпроса ти защо го искат ли? такива са правилата явно
NO PAIN NO GAIN
Eva B.

Мнение от Eva B. »

Няма нищо, но това ме изненада. Трябва ми свидетелство за съдимост от кои страни точно? Тези, в които съм живяла над определен срок, включително и Китай например, или определен тип страни, като тези от Е.С.?
bp_de

Мнение от bp_de »

Eva B.
ми тоси пи6е с големи букви на ОФИЦИАЛНЯ саит
http://www.cic.gc.ca/english/index.html

ама няма кои да 4ете:

- за вси4ки страни в които е пребивавал апликанта за пове4е от 6 месца
Eva B.

Мнение от Eva B. »

И понеже уточнихме въпроса с това колко и дали чета, едно псоледно питане от моя страна. Има ли разлика в процедурата, ако си в България и ако си вече на място в Канада?
nini

Мнение от nini »

Eiii, ama chak na men mi pisna...
Ako si veche v Canada triabva da si se nauchil/a, che informaciiata tuk se TARSI...Horata sa ti posochili site-ostava ti da chetesh.
Izviniavam se za grubia ton, no niakoi pat vaprosite sa...
Заключено