Резерват край Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Plamko

Резерват край Торонто

Мнение от Plamko »

Кой е най-близкият до Торонто индиански резерват и как се стига (с кола) до там?

Интересува ме също така и какво си струва човек да купи от там. Чувал съм за цигари и алкохол, но не знам какви марки да търся и какви цени да очквам.

Има ли нещо интересно или забележително на такива места което да си струва да се види?
Festina lente!
kosciuszko

Re: Резерват край Торонто

Мнение от kosciuszko »

Plamko написа:Кой е най-близкият до Торонто индиански резерват и как се стига (с кола) до там?

Интересува ме също така и какво си струва човек да купи от там. Чувал съм за цигари и алкохол, но не знам какви марки да търся и какви цени да очквам.

Има ли нещо интересно или забележително на такива места което да си струва да се види?
za da kupish cigari i alkohol bez danaci ti triabva specialna karta za indianec, poneje ne si takav ne si potrivai racete oste ot sega
Gesh

Мнение от Gesh »

Аз доколкото знам индианците се опитват да ги изолират от алкохола, а не обратното :wink: .
знам, че в мисисага по картите съществува "кредит ривър индиан ресерв" ама това е само останло име от миналото. Най-близкия резерват който знам е до брантфорд - на 6те нации. Наскоро ходих натам, ама нарочно не отидох там, защото това което може да се види е жалките останки на тези, но които този континент принадлежи по наследство. Нещо като северноамерикански вариант на българите 8) . :beer:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

А ние циганите ли сме бре :shock: :lol: ?
Циганите - на Сатурн !
Gesh

Мнение от Gesh »

Не, ние идваме доста след циганите с една-единствена цел - малко да ги облагородиме :lol: , въпреки че има много нови цигани, но това само работи в наша полза :wink: .
Junior
Обратна връзка:

Мнение от Junior »

Преди няколко месеца опитах от тези цигари. Един познат ми предложи да си купувам такива от него - мисля около 30 долара беше картона /имам предвид за 10 кутии/. Според мен тези цигари са ужасни и се отказах. Но ако се интересуваш мога да го попитам откъде си ги купува и за колко. Той много си ги харесва, пък и му идват евтинко :)
Аватар
Plamko

Мнение от Plamko »

Да, Джуниър, интересува ме от къде да се намерят и колко струват. В момента жената пуши цигари Матине за 8.15$ и направо ми къса сърцето (и джоба :) ). Три долара цигари си е нещо съвсем друго.
Аз бях чувал или чел във форума, не помня вече, че могат да се намерят щатски цигари - Марлборо, Ротмънс и др. - за около 5$ кутията, ама май, че това се отнасяше за резерват край Монреал.
Така че, индиански за 3 или щатски за 5 ми звучи много по-приемливо от канадски за 8$.
Festina lente!
todor73

Мнение от todor73 »

Тази есен бяха 15 долара картона. Миналия месец имаше и 3 картона за 27 кад. Има различни марки, най-добрите за мен са ТМТ. Сега навсякъде са по 20 долара картона ... само че в Монреал :D .
За тези които се интересуват в Монреал, ''вземате" моста Мерсие и веднага след него наляво за Прери, след 1 км сте ги видите отдясно, отляво...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

В Каледония, Онтарио, индианците продават 200бр. цигари за 15$.
Изображение
Заключено