Резерват край Торонто
Резерват край Торонто
Кой е най-близкият до Торонто индиански резерват и как се стига (с кола) до там?
Интересува ме също така и какво си струва човек да купи от там. Чувал съм за цигари и алкохол, но не знам какви марки да търся и какви цени да очквам.
Има ли нещо интересно или забележително на такива места което да си струва да се види?
Интересува ме също така и какво си струва човек да купи от там. Чувал съм за цигари и алкохол, но не знам какви марки да търся и какви цени да очквам.
Има ли нещо интересно или забележително на такива места което да си струва да се види?
Festina lente!
-
Re: Резерват край Торонто
za da kupish cigari i alkohol bez danaci ti triabva specialna karta za indianec, poneje ne si takav ne si potrivai racete oste ot segaPlamko написа:Кой е най-близкият до Торонто индиански резерват и как се стига (с кола) до там?
Аз доколкото знам индианците се опитват да ги изолират от алкохола, а не обратното
.
знам, че в мисисага по картите съществува "кредит ривър индиан ресерв" ама това е само останло име от миналото. Най-близкия резерват който знам е до брантфорд - на 6те нации. Наскоро ходих натам, ама нарочно не отидох там, защото това което може да се види е жалките останки на тези, но които този континент принадлежи по наследство. Нещо като северноамерикански вариант на българите
. 

знам, че в мисисага по картите съществува "кредит ривър индиан ресерв" ама това е само останло име от миналото. Най-близкия резерват който знам е до брантфорд - на 6те нации. Наскоро ходих натам, ама нарочно не отидох там, защото това което може да се види е жалките останки на тези, но които този континент принадлежи по наследство. Нещо като северноамерикански вариант на българите

-
- Обратна връзка:
Преди няколко месеца опитах от тези цигари. Един познат ми предложи да си купувам такива от него - мисля около 30 долара беше картона /имам предвид за 10 кутии/. Според мен тези цигари са ужасни и се отказах. Но ако се интересуваш мога да го попитам откъде си ги купува и за колко. Той много си ги харесва, пък и му идват евтинко 

Да, Джуниър, интересува ме от къде да се намерят и колко струват. В момента жената пуши цигари Матине за 8.15$ и направо ми къса сърцето (и джоба
). Три долара цигари си е нещо съвсем друго.
Аз бях чувал или чел във форума, не помня вече, че могат да се намерят щатски цигари - Марлборо, Ротмънс и др. - за около 5$ кутията, ама май, че това се отнасяше за резерват край Монреал.
Така че, индиански за 3 или щатски за 5 ми звучи много по-приемливо от канадски за 8$.

Аз бях чувал или чел във форума, не помня вече, че могат да се намерят щатски цигари - Марлборо, Ротмънс и др. - за около 5$ кутията, ама май, че това се отнасяше за резерват край Монреал.
Така че, индиански за 3 или щатски за 5 ми звучи много по-приемливо от канадски за 8$.
Festina lente!
Тази есен бяха 15 долара картона. Миналия месец имаше и 3 картона за 27 кад. Има различни марки, най-добрите за мен са ТМТ. Сега навсякъде са по 20 долара картона ... само че в Монреал
.
За тези които се интересуват в Монреал, ''вземате" моста Мерсие и веднага след него наляво за Прери, след 1 км сте ги видите отдясно, отляво...

За тези които се интересуват в Монреал, ''вземате" моста Мерсие и веднага след него наляво за Прери, след 1 км сте ги видите отдясно, отляво...