До ванкувъръци
Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
- MrGeek
- Путлер Капут
Честит рожден ден! Много здраве и късмет!Cvetan написа:Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.

Chestit Rojden Den i ot men!Cvetan написа:Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи.Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.
Ахъм, пролетта е един от най-красивите сезони във ВанкувърCvetan написа: Ван ВС,ти го разказващ като учител.С теб се познаваме,днес бях в Порт Мууди,невероятно слънце и топло време,огромни планини покрити със сняг а долу в града е като лято.По-добре от това здраве му кажи..

Играхме естествено, ние в дъжда играем, че на това слънце ли ще пропуснемCvetan написа:Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.

ЧРД!

Obey gravity ... It's the law!
Играхме естествено, ние в дъжда играем, че на това слънце ли ще пропуснемCvetan написа:Играхте ли днес футбол на Бърнаби Моунтайн секондари скоол,ние със Серго бяхме заети,междувпрочем днес имам рожден ден и можете да ме поздравите.Догодина ще ви поканя,обещавам.

ЧРД!

браво-традицията се поддържа -отдавна не бях 4увал нисто за футболните срести. кофти 4е не съм при вас да се вклу4а като през 2004-несто много работа и не пускат в отпуск